100%NL Magazine Arie Boomsma
Zie ook:
Delen

ZIEN: Arie Boomsma gaat voor nieuwe look en is onherkenbaar

Terwijl zijn vrouw in het buitenland is, vond Arie Boomsma het tijd worden om eens voor een nieuwe look te gaan. De presentator is bijna onherkenbaar.

Arie Boomsma

Arie Boomsma is bekend als Nederlands fotomodel, televisiepresentator en sportschooleigenaar. Boomsma was voor het eerst op televisie te zien in het programma Uhhh…Vergeet je tandenborstel niet!. De jaren hierna was hij ook op televisie te zien in de programma’s Een betere buurt, 40 dagen zonder seks en Hij is een Zij. Boomsma begon bij de EO, stapte later over naar KRO en vervolgens naar Net5. Ook schreef hij door de jaren heen vele boeken en opende een sportschool in Amsterdam in 2015.

Onherkenbaar

Arie kennen we als de knappe presentator met een snor en baard, die hij de ene keer iets langer laat staan dan de andere keer. Nu kiest hij eens voor een compleet andere look en hij is bijna niet meer te herkennen. Op Instagram plaatst hij wat foto’s van zijn transformatie. ‘Mijn vrouw is een paar dagen in Portugal. Toen ik haar een foto van mijn snor stuurde appte ze terug; ‘denkt iedereen dat het een grap is?’ ‘…….’’, schrijft hij eronder. Bij de eerste foto, waarbij zijn baard helemaal afgeschoren is en waarbij zijn haar naar één kant is gekamd, herkennen wij hem helemaal niet. Wij zaten eerder aan een foto van een Amerikaanse acteur te denken.

Meningen verschillen

De meningen over Arie’s nieuwe look verschillen enorm. Sommige volgers vinden zijn look met snor en zonder baard super goed staan. ‘Potverdrie! Het staat ook nog!’ en ‘Staat je best goed Arie’, reageren zij. Veel van Arie’s volgers moeten er nog aan wennen en zien liever zijn oude look terug. ‘Met spoed er af als je het mij vraagt. Het is geen 1980’ en ‘Toch hoop ik dat de snor een grapje is. Je bent altijd knap maar zonder snor knapper!’, schrijven zij onder de foto. Wij moesten er heel even aan wennen, maar vinden ook dit goed staan bij Arie.

Bron en Beeld: Instagram Arie Boomsma

Delen

Meer over Arie Boomsma

GEWELDIG: Moeder Arie Boomsma (81) fitter dan ooit
GEWELDIG: Moeder Arie Boomsma (81) fitter dan ooit
OELALA: Arie Boomsma deelt zijn covers door de jaren heen
OELALA: Arie Boomsma deelt zijn covers door de jaren heen
Lees alle artikelen over Arie Boomsma