100%NL Magazine Art Rooijakkers
Zie ook:
Delen

GEWELDIG NIEUWS: Art Rooijakkers vraagt vriendin ten huwelijk

Art en Karlijn genoten afgelopen weekend van een romantische citytrip en daar is Art op zijn knieën gegaan voor zijn grote liefde.

Art Rooijakkers

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk allemaal als de presentator van verschillende tv-programma’s. Zo presenteerde hij jarenlang Wie is de Mol, genoten we een tijdje van Rooijakkers over de Vloer en presenteert hij sinds twee jaar ook B&B Vol Liefde.

Art is niet van de buis weg te denken! En dat is maar goed ook, want de kijkers voor de buis kunnen geen genoeg krijgen van Art. Toch is hij even een tijdje offline geweest in verband met stemproblemen. Zijn stem viel weg en hij kon daardoor zijn werk niet alleen zijn werk niet meer uitvoeren, ook kon hij zijn kinderen geen boekje meer voorlezen.

Huwelijk

Art had tot zo’n twee jaar geleden een relatie met Andrea. Met haar kreeg hij een tweeling, Puk en Keesje. De twee gingen als vrienden uit elkaar, om de opvoeding van hun kinderen zo goed mogelijk te laten verlopen. Begin dit jaar werd bekend dat Art opnieuw gelukkig is in de liefde. Hij is stapelverliefd op Karlijn en de liefde is nu bezegeld met een ring. Art en Karlijn genoten afgelopen weekend van een romantische citytrip in Puglia en daar is Art op zijn knieën gegaan.

Karlijn deelt op haar afgeschermde Instagram een foto van haar hand met een ring om haar vinger. ‘Ik sta op het punt om mijn achternaam te veranderen’, schrijft zij erbij. Wat een fantastisch nieuws is dat zeg. Wij feliciteren het stel met dit mooie nieuws.

Bron en Beeld: RTL Boulevard, Instagram Karlijn Gudden

Delen

Meer over Art Rooijakkers

Nicolette en Art doen bijzondere onthulling over nieuw seizoen Expeditie Robinson
Nicolette en Art doen bijzondere onthulling over nieuw seizoen Expeditie Robinson
ZIEN: Dit is het mooie gezin van Art Rooijakkers!
ZIEN: Dit is het mooie gezin van Art Rooijakkers!
Lees alle artikelen over Art Rooijakkers