100%NL Magazine Jim Bakkum Bettina Holwerda
Zie ook:
Delen

AU: Bettina raakt gewond na pijnlijke bed-blunder

Wat begon als een goed idee liep voor Bettina Holwerda uit op een pijnlijke bed-blunder...

Bettina Holwerda

Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina Holwerda leerden elkaar kennen toen ze samen in de musical Grease speelden. Een jaar na hun kennismaking kregen de twee een relatie, en vier jaar later werd hun liefde bekroond met een sprookjeshuwelijk.

Na al die jaren zijn Bettina en Jim nog altijd heel erg gelukkig samen en nog smoorverliefd. Ze vormen een prachtig gezin met hun drie kinderen: Lux, Posy en Molly.

Bed-blunder

Niet alleen Jim, maar ook Bettina staat op Instagram bekend om haar grappig en hilarische posts. Ook met haar laatste post weet ze de lachers weer op haar hand te krijgen.

‘Een ik-spring-lekker-op-een-hotelbed-want-ik-ben-zo’n-flitsende-blije-vrije-meid illusie armer. 3 verschoven nekwervels en een ei-vormig bovenhoofd rijker.’

De reacties voor Bettina stromen binnen onder de foto. Zo schrijft Chantal Janzen: ‘Hahahaha ik lig met griep in bed en dit was zeer welkom’, Kelly Weekers laat op haar beurt weten: ‘Jij bent zo iemand waarvoor Amerikanen overal waarschuwingsbordjes neerzetten waarvan je denkt ‘maar wie doet dat?!‘’.

Maar de liefste reactie komt van Bettina’s man Jim, hij schrijft: ‘Ik dacht niet dat ik nóg meer van je kon houden…. Maar toch wel dus.’

Bron en Beeld: Instagram Bettina Holwerda

Delen

Meer over Jim Bakkum

WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: 'Liefde op het eerste gezicht'
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: ‘Liefde op het eerste gezicht’
Lees alle artikelen over Jim Bakkum