100%NL Magazine Giel Beelen
Zie ook:
Delen

BABYNIEUWS: Giel Beelen wordt voor de eerste keer vader

Giel deelt vandaag geweldig nieuws met zijn volgers, want hij en Floor verwachten hun eerste kindje.

Giel Beelen

Giel Beelen kennen de meeste mensen als Nederlande radio-dj en presentator van BNNVARA op NPO Radio 2. Vorig jaar maakte hij bekend te stoppen met het maken van radio, want hij besloot de wereld rond te gaan reizen met zijn liefde. Giel al een hele tijd samen met zijn partner, Floor Joustra. Geweldig om het stel zo gelukkig te zien samen.

Zwangerschap

Giel en Floor reizen al maanden de wereld over en zij zijn gelukkiger dan ooit. Vandaag deelt Giel geweldig nieuws met zijn volgers, want hij wordt voor de eerste keer vader.

Dit jaar heeft ons het allermooiste gebracht dat we ons hadden kunnen wensen: wij zijn in verwachting! En al op de helft. Wow, wat gaat de tijd toch snel. De afgelopen maanden hebben wij heerlijk in onze bubbel geleefd, samen met onze nieuwe reisgenoot. Dat was echt zo bijzonder en waardevol. Floor voelt zich gelukkig goed en we hebben onze reis aangepast om optimaal te kunnen genieten van de zwangerschap én ons breekjaar. Wij zijn voor de 20 weken echo weer even in Nederland geweest. Zo fijn, alle liefde van onze familie en vrienden. We kunnen niet wachten om onze baby straks te laten zien hoe mooi de wereld is. Wat een reis, wat een avontuur. Zo dankbaar’, schrijft hij onder de bijzondere video.

Van harte gefeliciteerd, Giel en Floor. Wat een geweldig nieuws!

https://www.instagram.com/reel/CtI8NWbAdaF/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Giel Beelen

Delen