100%NL Magazine Thomas van der Vlugt

Bachelor Thomas van der Vlugt breekt hart Merel: ‘Voel me voor schut gezet’

Merel Beks, die het hart van Bachelor Thomas van der Vlugt wist te veroveren, is verdrietig. Thomas heeft haar hart gebroken, zo laat ze weten.

Thomas van der Vlugt

Thomas van der Vlugt is een van de presentatoren van StukTV, hij doet dit samen met Giel de Winter en Stefan Jurriens.

In 2021 begon Thomas zijn zoektocht naar de liefde door mee te doen aan de Bachelor.

Bachelor

Het leek een waar sprookje. Thomas van der Vlugt deed mee als Bachelor en reisde af naar het buitenland om daar zijn grote liefde te vinden. Dame na dame viel af en Thomas werd smoorverliefd op de mooie Merel Beks. Tijdens de reünie na afloop van het programma konden de kijkers er geen genoeg van krijgen: het stel was nog steeds bij elkaar.

Op Instagram zagen we Thomas en Merel veelvuldig voorbij komen en leken ze verliefder dan ooit. Maar niets leek minder waar. Een hartverscheurde Merel doet op Instagram haar verhaal.

‘Het voelt voor mij als een nachtmerrie waar ik niet uit wakker word. En ik ga kapot. Thomas en ik zijn niet meer samen.’ Zo begint Merel haar verhaal. ‘Twee weken geleden zei Thomas dat hij niet meer kon – dat alles teveel was. En dat kwam voor mij behoorlijk uit het niets en plotseling. Over zoiets praat je. De dag ervoor zei hij nog dat hij zo van me hield en trots op me was.’

Merel is enorm verdrietig. ‘Ik voel me voor schut gezet met alle informatie die ik heb ontvangen, ik voel pijn die ik nooit had willen voelen. Ik schaam me diep dat ik alles heb geloofd en hem keer op keer geloofde. Ik schaam me diep. Ik voel me verraden. Mijn hart is gebroken, ik ben echt gek op hem maar dit had ik nooit verwacht.’

Reactie Thomas

Ook Thomas laat van zich horen. Hij schrijft het volgende via zijn Instagrampagina:

 

Bron en Beeld: Instagram Merel Beks