100%NL Magazine Bas Muijs
Zie ook:
Delen

Bas Muijs keek dood in de ogen tijdens opnames GTST

Bas Muijs laat tijdens een aflevering van Goede Tijden, Zomer Tijden aan Froukje de Both dat hij tijdens de opnames van GTST de dood in de ogen heeft gekeken.

Iedere week ontvangt Froukje de Both twee acteurs van Goede Tijden, Slechte Tijden, waarvan één van de huidige cast is, en de ander niet meer. Dit keer schoven Bas Muijs en Bertrie Wierenga aan.

Als Froukje aan Bas vraagt of er iets wel eens héél erg mis is gegaan tijdens opnames weet Bas zich wel iets te herinneren. Tijdens een scène die opgenomen werd in Maleisië ging het bíjna echt goed mis. Bas speelde dat hij dreigde te verdrinken in een moeras, maar wat hij niet zag was dat er een levensechte schorpioen richting zijn hart liep…

Bas: ‘Het was een échte schorpioen! Die was niet geproduceerd en dat stond ook niet in het script. Maar dat beest zat daar wel, en een schorpioen boven je hart is levensgevaarlijk! En ik zag het niet! Iedereen om me heen zag het wel, dus er ontstond grote paniek en ik dacht ‘ nou ik zal wel heel goed spelen dat ik aan het verdrinken ben’ ha ha!’ Gelukkig is alles goed afgelopen en heeft het beest Bas niet gestoken.

Je ziet de aflevering van Goede Tijden, Zomer Tijden hier!

Bron: RTL Boulevard Beeld: Instagram

Delen

Meer over Bas Muijs

LEZEN: Bas Muijs betrokken bij heftig auto-ongeluk
LEZEN: Bas Muijs betrokken bij heftig auto-ongeluk
Bas Muijs keert terug in GTST 'Ik heb wat traantjes gelaten'
Bas Muijs keert terug in GTST ‘Ik heb wat traantjes gelaten’
Lees alle artikelen over Bas Muijs