100%NL Magazine Memphis Depay
Zie ook:
Delen

Is dít de beeldschone vriendin van Memphis Depay?

Hij is misschien wel één van de meest spraakmakende voetballers van het Nederlands elftal: Memphis Depay. Over zijn liefdesleven deelt hij niets, maar wij lijken misschien toch te weten wie zijn vriendin is. Lees snel verder.

Memphis Depay

Memphis Depay is een Nederlandse voetballer die speelt als aanvaller voor Atlético Madrid. Dat is niet het enige team waarvoor hij heeft gespeeld, want de afgelopen jaren voetbalde bij bekende clubs als PSV, Manchester United, Olympique Lyon en Barcelona.

In 2013 debuteerde Memphis in het Nederlands elftal. Tijdens de eerste wedstrijd van het EK 2024 begon hij als basisspeler. Nederland won deze wedstrijd met 1-2.

Vriendin

Over het liefdesleven van Memphis wordt niets gedeeld, maar dat hij een vriendin heeft, staat vast. Er wordt de afgelopen dagen namelijk veel gezegd en geschreven over de zweetband die hij draagt tijdens het EK. Daarover zij hij dat de ophef hem niet boeide, omdat zijn vriendin het mooi vindt staan. ‘Geweldig toch? Het is een nieuwe look en ik voel me er goed bij. Ik ga alvast bedenken wat voor kleur ik in Duitsland aan ga doen’, zei hij daarover.

Er wordt gezegd dat Memphis een relatie heeft met het Zweedse model Yasminé Aisha Khalifa Holmgren. Memphis heeft zijn relatie met Yasminé nooit wereldkundig gemaakt, maar het lijkt erop dat de twee wel degelijk gelukkig zijn samen. Yasminé is 26 jaar oud en zij deelt regelmatig de mooiste foto’s van zichzelf op Instagram.

Wij zouden het in ieder geval een heel mooi koppel vinden, maar of de twee daadwerkelijk een relatie hebben, is niet helemaal duidelijk.

Bron en Beeld: Yasminé Aisha

Delen