100%NL Magazine dochter trijntje Oosterhuis
Zie ook:
Delen

Bruiloft voor Trijntje Oosterhuis en Alvin in het verschiet?

De twee zijn al jaren samen en nog steeds smoorverliefd op elkaar. Alvin laat zich uit over een huwelijk met zijn grote liefde.

Wie is Trijntje Oosterhuis?

Judith Katrijntje (Trijntje) Oosterhuis is een bekend Nederlands zangeres. Ze brak ze door met haar broer Tjeerd Oosterhuis in de jaren negentig en begon later haar solocarrière. Oosterhuis was ook veel te zien op tv. Zo was ze van 2012 tot 2014 coach bij The Voice of Holland, was ze coach bij It Takes 2 en was ze jurylid bij de programma’s DanceSing en We Want More. Oosterhuis vertegenwoordigde Nederland bij het Eurovisiesongfestival in 2015.

Trijntje trouwde in 2002 met Sander van den Eeden en kreeg met hem twee kinderen: Marijn en Jonas. Het koppel ging in 2012 uit elkaar. Trijntje vond de liefde snel weer terug in Alvin Lewis. Samen kregen zij nog hun dochter Maël. Alvin had ook al een zoon uit een eerdere relatie.

In het huwelijksbootje

Trijntje en Alvin zijn nog altijd smoorverliefd op elkaar. In gesprek met Privé vertelt Alvin over de grote en mooie toekomstplannen met zijn liefde. ‘We praten over een huwelijk. Ik zou met niemand anders willen trouwen dan met Trijntje. Het is voor ons wel echt privé, maar het kan zomaar gebeuren’, vertelt Alvin.

Over zijn relatie met Trijntje zegt hij: ‘We zijn al langer samen dan iedereen denkt, want we hebben het in het begin niet aan de grote klok gehangen. Trijn is het mooiste wat mij is overkomen. Ze is een op en top moeder, dat is haar belangrijkste taak.’ Wat een lieve woorden van Alvin. Wie weet gaat hij binnenkort op zijn knie…

Bron en Beeld: Privé

Delen

Meer over Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis spreekt emotioneel over gemis: 'Heftig om te beseffen'
Trijntje Oosterhuis spreekt emotioneel over gemis: ‘Heftig om te beseffen’
Binnenkijken in het gezellige huis van Trijntje Oosterhuis
Binnenkijken in het gezellige huis van Trijntje Oosterhuis
Lees alle artikelen over Trijntje Oosterhuis