100%NL Magazine Carice van Houten
Zie ook:
Delen

Carice van Houten openhartig over moederschap ‘ik ben een schuldgevoelmoeder’

Carice van Houten (44) is als actrice natuurlijk vaak van huis en dat is soms moeilijk met een zoontje van vier. In een interview met VIVA vertelt de actrice dan ook dat ze de tijd met haar zoontje heel belangrijk vindt en vaak nee zegt tegen verzoeken.

Carice vindt het vooral heel erg als ze te laat thuiskomt van werk en ze haar zoontje niet naar bed kan brengen. “Een ander zet dat misschien makkelijk van zich af, maar ik ben toch het cliché van een schuldgevoelmoeder”, aldus Carice.

Haar zoontje Monte, die ze in 2016 met haar vriend Guy Pearce kreeg, wordt in augustus van dit jaar alweer 5 jaar. Voor haar zoontje verhuisde ze terug naar Nederland na jarenlang in Hollywood te hebben gewoond. Ze wil graag een vaste routine voor haar kind.

“Hollywood klinkt allemaal superexotisch, en natuurlijk heeft het zijn leuke kanten, maar uiteindelijk ben ik toch te ‘kleiig’. Ik heb van huis uit een ruime dosis ­nuchterheid meegekregen. Er is daar zoveel hysterie, mensen praten alsof je elk moment een Oscar kunt gaan winnen. Het is leuk en het brengt je even in een soort rush.”, vertelt Carice.

Gister was Carice nog het gesprek op Twitter. Mensen suggereerden namelijk dat ze had lopen sleutelen aan haar uiterlijk. Maar Carice laat niet over zich heenlopen en sloeg keihard terug.  

Delen

Meer over Carice van Houten

Binnenkijken in de miljoenenvilla van Carice van Houten!
Binnenkijken in de miljoenenvilla van Carice van Houten!
Carice van Houten deelt zeldzame foto van haar moeder en zus
Carice van Houten deelt zeldzame foto van haar moeder en zus
Lees alle artikelen over Carice van Houten