Danny Vera: “We hebben de wijnkelder leeg gezopen en we waren zwanger!”
Delen

Danny Vera: “We hebben de wijnkelder leeg gezopen en we waren zwanger!”

Met het aanstaande vaderschap in het vooruitzicht en een nummer-1 notering in de Top 2000 met zijn nummer Rollercoaster gaat het Danny Vera voor de wind. In een openhartig interview in het nieuwe nummer van Soundz Magazine vertelt hij over zijn succes, de weg ernaartoe en natuurlijk over zijn vrouw die op Eerste Kerstdag is uitgerekend.

De 43-jarige Danny Vera kent diepe dalen maar ook grote successen. Sinds hij een vast gezicht werd van het populaire programma Veronica Inside ging het balletje rollen. Daarna bracht hij ook nog zijn single Rollercoaster uit en werden de zalen al groter en al voller met als kers op de taart zijn nummer-1 positie in de Top 2000. Volgens Danny was de weg hiernaartoe lang en soms best pittig. “Dan ben je uiteindelijk 32 jaar en dan is het zoiets van: kut, ik heb nu weer een plaat gemaakt die niet verkoopt. Het werd ook een beetje sneu dat jij die artiest bent die telkens een plaat uitbrengt waarvan iedereen zegt dat het nu gaat lukken, maar die uiteindelijk ook niet verkoopt.”

Nu is het wel even anders, al heeft de coronacrisis voor Danny ook niet veel betekent op het gebied van boekingen en optredens. “Nu maken de theaters en zalen bijna ruzie met mijn boekers.” Ook Danny ging van 7 dagen per week en bijna 365 dagen per jaar werken naar totaal niets. Maar ondertussen is hij er al aan gewend. “Ik ben nu al bijna 10 maanden gewend aan deze rust en ik ga ook niet meer terug naar hoe het was. Ik word vader. Ja, ik wil dit succes en die theatertour, maar het is niet gezond. Door het succes hoef ik gelukkig niet alles meer te doen.”

Danny kijkt uit naar de aankomende weken; zijn vrouw is namelijk deze week uitgerekend. “Ik ben er best wel van in de war. Telkens zie ik mijn vrouw zwanger. Ik leef er al 8 maanden naartoe, maar ik kan mij er nu nog niets bij voorstellen. Dat bijvoorbeeld over 2 jaar hier iemand door het huis loopt en het deurtje van de kast opentrekt. Het is hartstikke leuk, maar wel heel onwerkelijk.”

Zijn vrouw Escha en hij zijn al 15 jaar samen. Ze zijn 4 jaar bezig geweest met zwanger worden en werden juist zonder hulp van het ziekenhuis zwanger tijdens de lockdown. “Het was een heerlijk moment. Ah, geen verplichting meer. Ik hoef nergens meer naartoe. Even niet dat gelul rondom die zwangerschap. Laten we het gewoon even over die zomer trekken. Dan zal het allemaal wat minder zijn met die corona. We hebben de wijnkelder leeg gezopen en we waren zwanger! Zonder hulp of wat dan ook. Of ik weet wat het gaat worden? Jazeker.”

Bestel nu gemakkelijk de nieuwe Editie van Soundz Magazine via deze website en geniet van interviews met geweldige artiesten, muzieknieuws en natuurlijk het hele interview met Danny Vera!

Bron: Soundz Magazine | Beeld: Soundz Magazine

Delen