100%NL magazine Susan Visser
Zie ook:
Delen

Zo ziet de dochter van Susan Visser eruit!

Susan Visser kennen we allemaal als Anouk Verschuur uit Gooische Vrouwen en van de halve finalist in Het Perfecte Plaatje op reis. Benieuwd hoe haar dochter eruitziet? Scroll dan verder.

Susan Visser

Susan Visser is een Nederlandse actrice. Ze staat bekend om haar rol als Anouk Verschuur in Gooische Vrouwen.

Visser kreeg haar bekendheid toen ze meedeed aan de comedy serie in de Vlaamsche Pot. Sindsdien heeft ze in meerdere series gespeeld zoals All Stars, Spangen en De Buurtsuper. De bekendste rol van Visser is echter die van Anouk Verschuur in Gooische Vrouwen. De serie werd een groot succes en won een Gouden Televizier-Ring en kreeg twee spin-off films. Eind dit jaar komen de vriendinnen terug op tv met een nieuw seizoen Gooische Vrouwen.

Gisteren heeft heel Nederland kunnen zien dat Anouk net voor de finale de groep van Het Perfecte Plaatje op reis moest verlaten. Wekenlang maakte zij de mooiste foto’s, maar helaas zat een finale plek er niet in.

Kinderen

Susan had sinds 1990 een relatie met Roef Ragas. Zij waren getrouwd en kregen twee kinderen: Saïda en Aaron. In 2007 sloeg het noodlot toe, toen Roef plotseling overleed aan de gevolgen van een hartstilstand. Sindsdien heeft Susan wat korte relaties gehad, maar nooit meer een echte, vaste relatie.

Over hun zoon Aaron is niet veel te vinden op social media, maar Saïda heeft een openbaar account op Instagram. Deze knappe meid is kunstenares en (paal)danseres in clubs. Saïda studeerde aan de kunstacademie en dat zien wij terug bij haar op Instagram. Susans dochter heeft meerdere accounts, waaronder eentje die Halfnaakt heet. ‘Strevend naar een wereld waarin we kwetsbaar mogen zijn, onze kleren kunnen uittrekken, of juist weer aan kunnen doen’, is waar zij voor staat.

Wij vinden Saïda zowel op haar vader als moeder lijken.

Bron en Beeld: Instagram Saida Ragas

Delen

Meer over Susan Visser

Lees alle artikelen over Susan Visser