100%NL Magazine Dennis Weening oudste dochter
Delen

Dennis Weening zet oudste en jarige dochter Lola (18) in het zonnetje!

Dennis Weening is gezegend met die prachtige dochters! Met zijn huidige vrouw Stella kreeg hij dochters Coco en Charlie en uit zijn eerdere huwelijk kreeg hij zijn oudste dochter Lola die vandaag 18 kaarsjes mag uitblazen!

‘Mijn oudste knappe dochter Lola Deelstra is vandaag 18 geworden. Hou van jou. Pappa’, schrijft Dennis bij de foto van zijn dochter Lola. Dennis krijgt een hoop felicitaties van onder andere Wendy van Dijk, Nicolette Kluijver, Lieke van Lexmond en nog veel meer volgers.

Dennis kreeg zijn dochter Lola met zijn ex vrouw met wie hij een ingewikkelde relatie heeft. Zijn ex en dochter Lola zijn namelijk Jehovagetuigen en leiden een leven die Dennis bewust achter zich heeft gelaten. Na de scheiding met zijn ex heeft hij de gemeenschap verlaten en sindsdien ziet hij zijn oudste dochter niet zo vaak als hij zou willen.

In het programma ‘Gevaarlijkste Wegen van de Wereld’ vertelde Dennis geëmotioneerd over zijn dochter “Ik heb een heel gelukkig leven met mijn gezin, maar er blijft altijd een donkere wolk boven mijn hoofd hangen en dat is Lola. Ik hoop dat ze weet dat ik zielsveel van haar hou.”

Toen Dennis dit zei had hij zijn dochter Lola al 3 jaar niet gezien. Aan de foto die hij vandaag deelt op Instagram lijkt het erop dat hij weer contact heeft met zijn dochter. En daar zijn we heel blij om!

Bron: Instagram | Beeld: ANP

Delen