Déze artiesten zijn volgend jaar aanwezig tijdens de concerten van Holland zingt Hazes
Delen

Déze artiesten zijn volgend jaar aanwezig tijdens de concerten van Holland zingt Hazes

Ieder jaar worden de nummers van André weer dagenlang gezongen in de Ziggo Dome tijdens de concertreeks Holland zingt Hazes. De artiesten die volgend jaar komen optreden zijn alweer bekendgemaakt.

André Hazes

Iedereen kent hem en iedereen zingt zijn nummers luidkeels mij: André Hazes. De volkszanger is al een aantal jaren niet meer onder ons, maar er wordt nog dagelijks over hem gesproken en zijn nummers zijn nog steeds grote hits in kroegen en op feestjes. Om dit levende te houden, vinden er al jaren concerten plaats onder de naam Holland zingt Hazes.

Holland zingt Hazes

De Holland zingt Hazes concerten vinden ieder jaar plaats in de Ziggo Dome en dit feest wordt ieder jaar groter en groter. De nummers worden gezongen door verschillende BN’ers. Roxeanne Hazes zingt sinds afgelopen concertreeks niet meer mee, maar André Hazes jr. juist weer wel. De zangers en zangeressen die aankomend jaar knallers als ‘Kleine jongen’ en ‘Zij gelooft in mij’ gaan zingen, zijn Jamai Loman, Jeroen van der Boom, Samantha Steenwijk, Wolter Kroes en Douwe Bob. Dat belooft weer één groot spektakel te worden. Wij kunnen het nu al niet meer afwachten!

Delen