Déze bekende zanger is de opa van Mell
Zie ook:
Delen

Déze bekende zanger is de opa van Mell

Mell zingt al jaren de sterren van de hemel en ook nu schittert zij tijdens de afleveringen van Beste Zangers. Dit talent heeft zij zeer waarschijnlijk van een familielid, want weten jullie wie haar bekende opa is?

Beste zangers

Al jarenlang is Beste Zangers een grote hit op televisie. Jan Smit presenteert dit muzikale programma en iedere week zit er een ander zangtalent naast hem. De rest van de zangers en zangeressen zingen deze avond nummers voor die persoon en daarbij worden altijd veel verhalen verteld. Naast mooie gesprekken en grappige momenten, vloeien er ook altijd flink wat tranen deze avonden. Sommige zangers of zangeressen zijn al jaren bekend en sommige helemaal nog niet. Dat is het mooie aan dit programma. Wat ook heel bijzonder is, is dat sommige doorbreken na een knaller van een hit die zij bij Beste Zangers zingen.

Mell

Melanie Jonk, bekend onder de naam Mell, is al jaren actief als zangeres van de band Mell & Vintage Future. In 2014 deed Mell mee aan The voice of Holland en zij kwam in het team van Marco Borsato terecht. Een jaar later kwam zij in contact met Ton Dijkman en Nico Brandsen en samen werden zij Mell & Vintage Future. Samen maakten zij heel wat hits en zij reizen het hele land door, om voor uitverkochte zalen te spelen.

Kortgeleden deelde Mell het verschrikkelijke nieuws dat één van de bandleden, Nico Bransen, een hersentumor heeft. Iedereen leeft enorm mee en is nog steeds in shock door dit nieuws…

Bekende opa

Mell is een onwijs goede zangeres én gitarist, maar dit talent heeft zij duidelijk van een familielid. Haar opa is namelijk Piet Veerman. Een Nederlandse zanger, gitarist en componist. Hij was één van de bandleden van The Cats en samen hebben zij heel wat hits weten te maken. Later is Piet voor zijn solocarrière gegaan en ook dat was een groot succes. Het nummer Sailin’ Home zal voor velen bekend klinken.

https://www.instagram.com/p/B9KzaH0BGx8/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

https://www.instagram.com/p/BxMmmsmhoSb/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

https://www.instagram.com/p/Budln15h3Mn/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

https://www.instagram.com/p/BpPVB0rildt/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Mell & Vintage Future

Delen