RTL The Masked Singer, 100pmagazine
Zie ook:
Delen

Déze BN’ers zitten volgens kijkers in de kostuums van The Masked Singer!

Wil jij meeraden en voorspellen? Hier lees je de hints die jou kunnen helpen bij het onthullen van de BN'ers.

The Masked Singer

Het is al jarenlang één van de bekendste programma’s op RTL 4: The Masked Singer. Het concept is simpel: verschillende BN’ers treden op in een gigantisch kostuum. De juryleden moeten doormiddel van hints en de stem proberen te raden wie er in het kostuum zit. Hoewel het voor sommige kijkers makkelijk te raden lijkt, vinden de juryleden het maar wat lastig.

Het programma introduceerde weer een stel fantastische kostuums, maar wie zit er in de pakken? Wij zetten graag de hints voor je op een rijtje!

De walrus

Welke BN’er zou er toch in dat pak van de Walrus in The Masked Singer kunnen zitten? Na het optreden kwamen de volgende aanwijzingen naar boven: De video gaf ons genoeg hints over de Walrus! Wat we weten over dit bijzondere figuur is dat hij een Amsterdams accent heeft en een enorme vreetzak is. Hij eet niets met ‘lange tanden’. Verder draait zijn leven om muziek in alle genres en maten en komt in het eerste filmpje hints voorbij richting: de radio, boksen en het strand. Namen die genoemd zijn: Remy bonjasky, Rico Verhoeven, Bram Krikke.

https://www.instagram.com/p/CzelQ7iLyAG/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Het stinkdier

Het accent van het prachtige Stinkdier valt niet te missen in de hint-video. Dit beest moet haast wel uit het zuiden van het land komen voor The Masked Singer. Heeft het Stinkdier weleens meegedaan aan een spelprogramma? “Weleens“, luidt het antwoord. We weten inmiddels dat dit figuurtje vroeg opstaat, niet gehecht is aan één plek en ervan houdt om lekker te tuinieren. Namen die genoemd zijn: Rob Kemps, Guido Weijers.

https://www.instagram.com/p/Czeo3Znrdux/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Het nijlpaard

Deze ‘Hippy Hippo’ is geen groentje op het podium en ziet haar deelname als een ware droom die uitkomt. Ze springt dan ook graag in het diepe. We zagen natuurlijk wat vlaggetjes van het Eurovisie Songfestival voorbij waaien en op de vraag of ons lieve Nijlpaard buitenlandse roots heeft, antwoordt ze dat dat inderdaad wel klopt. Namen die zijn genoemd: Shelley van Og3ne, Stefania.

https://www.instagram.com/p/CzeqdjJLUMC/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

De koala

De Koala komt het podium op met sandalen aan zijn voeten en een fototoestel in zijn handen, ondertussen klinkt Down Under van Men At Work. De Koala vraagt ons wie er zin heeft in een gezellig tripje. We zien hem vervolgens op het strand zitten. Logisch, aangezien de Koala zelf aangeeft een eilandbewoner te zijn. Naast hem zien we twee flessen zeep en zonnebrand. Helaas heeft hij inmiddels echter niet zoveel tijd meer ‘om te chillen met zijn eilandbillen’. Er valt daarna een kokosnoot op zijn hoofd… Daarna komt een schaal donuts met Amerikaanse vlaggetjes in beeld. De Koala pakt naar eigen zeggen graag ‘challenges’ aan. Hij heeft namelijk een ijzeren discipline, ook kun je op hem bouwen. Toch vindt hij meedoen aan The Masked Singer best spannend… Namen die genoemd zijn: Art rooijakkers, Claude, Roué Verveer, Hassan Slaby,

https://www.instagram.com/p/Czwk-sYrMqx/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

De eekhoorn

Wat we inmiddels wel weten, is dat het hier gaat om een vrouw. Ze vindt het rangerpakje als gegoten zitten, is een dierenvriend in hart en nieren en heeft haar ‘lekkere knapzak’ gevonden. Verder kwam ook de hint ‘5’ duidelijk in beeld en had de Eekhoorn het over de Filipijnen en de serie KLEM. We zien vervolgens stickers met aliens en ruimteschepen. Daarbij is de grote vraag: wat moeten we nu met die vreemde ruimtefiguren? Namen die genoemd worden: Marieke Elsinga, Georgina Verbaan, Eva Simons of Sylvia Geersen.

https://www.instagram.com/p/CzwpuZorD-p/?utm_source=ig_web_copy_link

De toffe peer

Deze BN’er haalt naar eigen zeggen alles uit het leven en is in de zon op z’n best. De kou vermijdt ie dan ook liever, maar een ijsje op z’n tijd kan geen kwaad. Deze sappige gozer vroeg in zijn introductiefilmpje om ‘een paracetamolletje’, duidt dit op een deelname aan Wie Is de Mol?. Eén ding weten we zeker naar aanleiding van de juryvraag: De Toffe Peer heeft ooit een hit gehad in de Nederlandse Top 40. Namen die genoemd worden: Waylon, Flemming, Nielson, Claude en Tino Martin.

https://www.instagram.com/p/CzwoTC2LnWb/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Beeld: RTL. Bron: VeroniceSuperguide, Instagram Masked Singer hints

Delen