Smoorverliefde Diederik Jekel deelt romantische foto met nieuwe vriendin!
Delen

Smoorverliefde Diederik Jekel deelt romantische foto met nieuwe vriendin!

Cupido heeft opnieuw raak geschoten! De smoorverliefde Diederik Jekel showt vol trots zijn nieuwe vriendin!

Nieuwe vriendin

Diederik Jekel is smoorverliefd en wil het van de daken schreeuwen! Op Instagram laat hij zijn volgers kennismaken met zijn nieuwe, mooie vriendin!

‘In deze nare corona maanden zie ik nauwelijks vrienden of familie. Maar om te voorkomen dat je helemaal gek wordt of vitamine D tekorten krijgt moet je samen af en toe lekker wandelen in de buitenlucht’, begint Diederik zijn verhaal op Instagram. En juist tijdens deze wandeling heeft hij zijn nieuwe liefde leren kennen! Zo laat Diederik weten: ‘Soms moet je je route aanpassen als het te druk wordt maar ineens kom je op plekjes die nog veel leuker waren. Daar focus ik me maar op dit jaar. Geldt ook voor het hele leven namelijk. Je weet nooit welke liefde of leuke dingen je niet had gevonden als het leven anders was gelopen.’ Wat een leuk nieuws voor Diederik. Het kersverse stelletje ziet er stralend uit op de foto!

Liefde in coronatijd

Zo zie je maar weer dat het wel degelijk mogelijk is om de liefde te vinden in coronatijd. Nu de horeca en andere openbare gelegenheden al een tijdje gesloten zijn worden we gedwongen om wat creatiever te zijn. Denk bijvoorbeeld aan een date (net als Diederik) in de bossen, ga samen picknicken in de buitenlucht of ga samen een rondje fietsen. Diederik is niet de enige BN’er die de liefde vond in deze rare tijden. Ook Wie is de Mol kandidaat Joshua Nolet vond de liefde. 

Bron en Beeld: Instagram Diederik Jekel

Delen