100%NL Magazine Dinand en Lucy

Dinand en Lucy Woesthoff laten Nederland achter zich en verhuizen naar Ibiza!

Dinand en Lucy Woesthoff pakken hun koffers samen met het hele gezin en gaan verhuizen naar het zonnige Ibiza! Dit hebben ze zojuist laten weten via Instagram.

Een nieuwe weg

De musicus blikt op Instagram terug op het afgelopen (corona)jaar en vindt dat het moment is aangebroken om een nieuwe weg in te slaan. Dinand houdt hierbij een uitspraak van zijn vader in zijn achterhoofd. “‘Het leven schiet voorbij jongen’. Ik hoor het mijn vader nog zeggen.’ Hij heeft nooit kunnen voorspellen dat een locked down corona jaar zijn woorden nog zoveel zou versterken.”

Gehaast

Dinand is het zat om steeds zo gehaast te leven en is niet meer dezelfde persoon als vroeger. Corona heeft daaraan bijgedragen. In Ibiza gaat hij ontdekken wat hij wil in het leven. ‘Er is een hele sterke behoefte om dingen anders te doen. Natuur, bezit, werken, eten, milieu, tijd bijvoorbeeld. Waarom doen we het zoals we het doen? Wie willen we zijn? Deze familie gaat er anders in staan. Dat wil zeggen, we gaan het in ieder geval proberen.’

Groot gemis

Ook Lucy staat stil bij het feit dat ze afscheid moeten nemen van Nederland. Ze gaan het land en hun vrienden dan ook ontzettend missen! Maar iedereen mag altijd komen logeren.

Bron en beeld: Instagram