100%NL Magazine Dirk Kuyt
Zie ook:
Delen

Dirk Kuyt verkoopt zijn gigantische villa inclusief privézwembad, bar en eigen voetbalveld!

Dirk Kuyt is de laatste tijd nogal vaak in het nieuws geweest. De oud-voetballer kondigde vorig jaar aan te gaan scheiden van zijn vrouw Gerturde met wie hij al 22 jaar samen was. Nu zet hij ook zijn Villa in Noordwijk te koop, waar hij met Gertrude woonde.

Van een villa mag je zeker spreken! Het prachtige stulpje van Dirk Kuyt ligt op 4404 vierkante meter grond en bezit zelfs over een eigen voetbalveld. In 2013 kocht Kuyt de villa voor ruim 2 miljoen die hij sloopte om er een prachtig nieuw huis neer te zetten. En dat was gelukt!

Het huis beschikt over een binnenzwembad, fitnessruimte, bioscoop, wellnesscentrum, een privébar, wijnkelder en nog veel meer. Extravagant is het zeker! Dirk heeft nog jaren van het huis mogen genieten met zijn ex en 4 kinderen Noelle, Roan Dirk, Jordan en Aiden Benjamin. De vraagprijs van het huis bedraagt maar liefst 6,9 miljoen euro.

Nieuwe liefde

Ook is Dirk Kuyt weer gelukkig in de liefde. Hij heeft een relatie met een dame genaamd Kate. Ze woont in Amsterdam en Dirk is al een aantal keer gespot bij haar huis. Het stel is heel gelukkig samen. Dirk heeft zelfs zijn uiterlijk veranderd en ziet er goed uit!

100%NL Magazine Dirk Kuyt villa

100%NL Magazine Dirk Kuyt Villa

 

Bron: Hollywoodhuizen | Beeld: Hollywoodhuizen Foto: ANP

Delen

Meer over Dirk Kuyt

JA IK WIL: Dirk Kuyt in het geheim getrouwd
JA IK WIL: Dirk Kuyt in het geheim getrouwd
Dirk Kuyt heeft naast een nieuwe look nu óók een nieuwe liefde!
Dirk Kuyt heeft naast een nieuwe look nu óók een nieuwe liefde!
Lees alle artikelen over Dirk Kuyt