100%NL Magazine ANP Cody Gakpo
Zie ook:
Delen

Dit is het leuke gezin van Cody Gakpo!

Cody Gakpo is momenteel een van de meest besproken voetballers van het Nederlanders Elftal. Samen met zijn prachtige vriendin Noa heeft Cody onlangs een kindje gekregen, en zij vormen samen een prachtig gezin! Benieuwd geworden? Wij delen een aantal leuke foto's.

Cody Mathès Gakpo

Cody Mathès Gakpo is een Nederlandse voetballer die als linksbuiten speelt. In de winter van 2022 maakte Gakpo de overstap van PSV naar Liverpool FC. Tijdens het EK van 2021 maakte Cody zijn debuut voor het Nederlands elftal en dit jaar is hij er ook weer bij.

Noa van der Bij

Naast zijn passie voor voetbal heeft Cody nog een andere grote liefde die elke wedstrijd trouw op de tribune zit. Noa van der Bij, zijn mooie blonde vriendin, is al jaren zijn steun en toeverlaat. Het stel is dolgelukkig samen en Noa deelt regelmatig leuke kiekjes op Instagram. Voorheen waren dit vooral foto’s waarop ze samen van heerlijke vakanties genieten of waarop ze Cody aanmoedigt tijdens de wedstrijden, maar sinds kort is hun zoontje Samuel hier ook te zien. Op 25 april 2024 werden Cody en Noa ouders van hem, en wat is het toch een prachtig gezin samen!

Zie hieronder wat foto’s van Cody en zijn gezin.

Bron: Instagram Cody Gakpo, Noa van der Bij, Beeld: ANP

Delen