100%NL Magazine Lisa Vol OG3NE
Delen

Dít waren de reacties van OG3NE-zusjes op coming-out Lisa

In hun eigen podcast vertelt Lisa openhartig over haar coming-out...

OG3NE

OG3NE is een meidengroep bestaande uit drie zussen: Lisa, Amy en Shelley Vol. Samen zingen de zussen de sterren van de hemel! De zusjes werden bekend in 2007, toen ze het Junior Eurovisiesongfestival wisten te winnen. Daarna bleef het een lange tijd stil rondom OG3NE, maar in 2014 maakten de zusjes een gigantische comeback door mee te doen aan The Voice of Holland! Daarna is hun carrière in een stijgende lijn omhoog gegaan. Wow, wat hebben deze meiden al veel bereikt samen!

Coming-out Lisa

Lisa heeft lang geworsteld met haar coming-out. Ze vertelt in de podcast: “Ik dacht een hele tijd: ik hoef er niet voor uit te komen, want ik val ook op mannen. Dus als ik gewoon met een man in een relatie ben, dan is het gewoon makkelijk en anders zeg ik niks.” Lisa weet zelf wel dat ze al een langere tijd op vrouwen valt maar heeft er nooit openlijk over durven te praten. “Het is nog steeds iets waarvan ik altijd een beetje rood word” begint Lisa.  “Ik wist het echt vanaf heel jong honderd procent zeker. Mijn eerste crush was een meisje” gaat ze verder.

Reacties Amy en Shelley

Amy en Shelley accepteren haar zus helemaal zoals ze is. Lisa: “Ik vond het geweldig, ik voelde me supergeaccepteerd. Zij zijn zo supportive, niet normaal.” Na de coming-out zei Amy: “Ik dacht eigenlijk: o ja, nu valt alles op z’n plek. Lisa was altijd een beetje anders dan wij. Andere interesses…” Daar voegt ze aan toe: “Wij waren niet de eersten die het wisten, en dat vond ik toch een tikkeltje jammer.” De zangeres had het nieuws namelijk eerst met haar vriendinnen gedeeld.

 

Bron: Podcast OG3NE, Shownieuws. Beeld: Instagram Lisa

Delen

Meer over OG3NE

OG3NE-zangeres Lisa straalt op bruiloft
OG3NE-zangeres Lisa straalt op bruiloft “My heart is so full”
Mooi nieuws voor OG3NE-zangeres Lisa: 'Ik zit op een roze wolk. Ik ben zo gelukkig'
Mooi nieuws voor OG3NE-zangeres Lisa: ‘Ik zit op een roze wolk. Ik ben zo gelukkig’
Lees alle artikelen over OG3NE