header_fotograaf
Delen

Dít zijn de finalisten van het Perfecte Plaatje!

De spanning stijgt...want vanavond is de finale van van het Perfecte Plaatje! Wie o wie wint de finale?

In Het Perfecte Plaatje gaan tien bekende Nederlanders met een passie voor fotografie de strijd met elkaar aan voor de beste foto! Elke aflevering richten zij zich op twee verschillende specialisaties, waar de meest uiteenlopende aspecten van het fotografievak aan bod komen. De foto’s worden iedere aflevering door een vakjury beoordeeld.

Finalisten

Na een spannende strijd op Bonaire, moest Georgina Verbaan in de vorige aflevering het eiland verlaten. Vanavond gaan finalisten Patrick Martens en Frits Sissing de strijd met elkaar aan!

https://www.instagram.com/p/CXxuX6xo6fx/?utm_source=ig_web_copy_link

Blij met finaleplek

Patrick was dolblij met zijn plekje in de finale en zegt hierover het volgende: “FINALE met Ome Frits! Ik mis Georgina nu al maar zin om te knallen in deel 2! Mede dankzij Christiaan Zweers zit ik in de finale! Wat een kitesurfer wat een model en wat een leuke gozer! Dank je wel Chris! Volgende week de grote finale en ik hoop dat jullie gaan kijken.” Hieronder zie je zijn foto:

https://www.instagram.com/p/CXhJqkBok4V/?utm_source=ig_web_copy_link

Ook Frits is blij en schrijft: “Yesss. Op naar de definitieve finale met Patrick Martens twee mooie opdrachten en blij met het jury-commentaar op mijn 2-luik. Leuk om met foto’s verhalen te vertellen!! Helaas moest Georgina naar huis. Het was een feestje met je, Sjors!!” Hieronder zie je zijn foto:

https://www.instagram.com/p/CXhKtf2IuvV/?utm_source=ig_web_copy_link

Juvat Westendorp, die zelf nét niet hoog genoeg scoorde om een plekje in de finale te bemachtigen, wenst finalisten Frits en Patrick allebei heel veel succes in de finale:

https://www.instagram.com/p/CXx7f8xKdKU/?utm_source=ig_web_copy_link

De finale is om 20:30 te zien op RTL 4. Finalisten Patrick Martens en Frits Sissing gaan strijden voor Het Perfecte Plaatje!

Wij gaan zeker kijken! Jullie ook?

Bron en Beeld: Instagram Juvat Westendorp, Patrick Martens en Frits Sissing.

Delen