100%NL Magazine AfroJack
Zie ook:
Delen

DJ Afrojack zet landhuis te koop voor bijna 3 miljoen euro

Nick van de Wall, beter bekend als DJ Afrojack, heeft zijn waanzinnige landhuis in Leersum te koop gezet.

Landhuis DJ Afrojack

In 2013 werd DJ Afrojack, echte naam Nick van de Wall, trotse eigenaar van een prachtig landhuis in Leersum. De DJ kocht het destijds voor 2 miljoen euro. Het landhuis was toen in verouderde staat, en dus trok Afrojack alles uit de kast om het om te toveren tot een waar paleis.

De woning heeft hij grondig aangepakt en laten omtoveren tot een waar paradijs. Nu, 8 jaar later, vind hij het welletjes en verkoopt hij zijn landhuis voor bijna 3 miljoen euro.

Op de website van de makelaar is te lezen: ‘Midden tussen de uitgestrekte graslandschappen in het buitengebied van Leersum en Doorn, bevindt zich dit fraaie, feestelijke en bovenal fantasierijke landhuis “De Guliker” op een perceel van ruim 3,5 hectare.’ Als we kijken naar de foto’s van zijn woning kunnen we ons wel inleven in het woord ‘feestelijk’. Check die spiegels aan het plafond! Het is duidelijk geen doorsnee woning.

Voor een vraagprijs van € 2.995.000 ben jij de nieuwe eigenaar van dit gigantische landhuis. Maar, dan heb je ook wel wat! Want wat dacht je van naast een gigantische villa van ook nog eens vijf gastenverblijven, een binnenzwembad en een waanzinnige tuin?

Nieuwe woning

Naar verluidt heeft Afrojack een nieuwe, gigantische woning gekocht: een kasteelvilla in Kalmthout. Als je dacht dat het landhuis in Leersum groot was, dan moet je deze kasteelvilla eens zien. Wát een ruimte! Afrojack zou deze kasteelvilla voor maar liefst 20(!) miljoen euro hebben gekocht van een zakenman. Bij de gigantische villa horen ook nog verschillende bijgebouwen, een sprookjesachtige tuin en maar liefst 17 paardenstallen! Dronebeelden van het kasteel zie je hieronder.

Getrouwd

Alleen hoeft Afrojack zich niet te voelen in zijn nieuwe woning, want sinds vorig jaar is hij getrouwd. Elettra Lamborghini is de gelukkige vrouw die het hart van Afrojack heeft weten te veroveren. Vorig jaar stapte het gelukkige stel in het huwelijksbootje waarbij kosten noch moeite werden gespaard.

Het huwelijk werd voltrokken op een luxe landgoed, Elettra trouwde in een waanzinnige en nietsverhullende trouwjurk en er was taart, véél taart! Foto’s van het sprookjeshuwelijk zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Afrojack, Bekende Buren, AD

Delen