ANP Foto, Robert ten Brink
Zie ook:
Delen

Dit zijn de 5 mooie dochters van Robert ten Brink!

Al meer dan veertig jaar is Robert ten Brink gelukkig met zijn grote liefde Roos. Samen hebben Robert en Roos maar liefst vijf prachtige dochters. Zo zien de dochters van Robert ten Brink eruit!

Dochters Robert ten Brink

Als we aan de liefde denken, denken we automatisch aan ‘Dokter Love’ Robert ten Brink! Hij is al jarenlang het gezicht van het populaire programma ‘All You Need is Love’.

Zelf is Robert ook ontzettend gelukkig in de liefde, want hij is al meer dan veertig (!) jaar samen met zijn grote liefde Roos. Samen hebben de twee vijf dochters en inmiddels ook al een aantal kleinkinderen. Wij stellen de vijf dames aan je voor. 😉 We zullen je alvast verklappen: alle vijf de dames hebben de knappe looks van hun moeder! Wat een beauty’s.

Nina

We trappen af met Nina. Nina is getrouwd en heet nu officieel Nina Heijmans-ten Brink. Samen met haar man heeft Nina drie kinderen: Floris, Hugo en Sophia.

Isabel

Isabel is ook al mama! Zij is de trotse moeder van zoontje Willem. Net als haar bekende vader is ze werkzaam in de media, ze is namelijk TV-producer!

Emma

Dochter Emma is samen met Stan en werd vorig jaar moeder van een prachtige dochter. Ze heeft haar dochter de naam Julia Rosa gegeven, vernoemd naar haar moeder Roos.

Charlotte

Charlotte zouden we kunnen kennen van The Voice of Holland. In 2015 deed zij mee aan The Voice of Holland. Uiteindelijk werd ze door haar coach Angela Groothuizen naar huis gestuurd, omdat ze volgens haar ‘te netjes’ zong. Gelukkig is Charlotte niet bij de pakken neer gaan zitten, want sindsdien brengt ze muziek uit. Haar laatste single kwam uit in april dit jaar.

Suus

De jongste van de vijf is Suus. Ook zij is heel muzikaal en kan ook prachtig zingen. Robert mag trots zijn met vijf prachtige dochters!

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram

Delen

Meer over Robert ten Brink

Robert ten Brink in diepe rouw
Robert ten Brink in diepe rouw “Hij was te ziek om door te kunnen”
Wordt dít de All You Need-opvolger van Robert ten Brink?
Wordt dít de All You Need-opvolger van Robert ten Brink?
Lees alle artikelen over Robert ten Brink