100pmagazine_dannyfroger2021
Zie ook:
Delen

SMELT: Dochtertje Danny Froger en hond Sjaak zijn vriendjes voor het leven!

Het schattige dochtertje van Danny Froger en zijn vriendin Ann Dominique en hun schattige Chowchow hond Sjaak zijn nu al vriendjes voor het leven! Op Instagram posten Danny en Ann Dominique een té leuke video van de twee vriendjes samen.

Het gezin van Danny Froger

Samen met Ann Dominique is Danny Froger de trotse ouder van een prachtige dochter, Fallon. Het kleine meisje is een echte cutie! Met haar donkere oogjes, bruine haartjes en altijd te leuke outfits steelt ze iedere keer weer de show.

Al vanaf het begin van Fallon’s geboorte is ze papa’s kleine meid. Danny is maar wat trots op zijn prinses. Én op zijn bloedmooie vriendin Ann Dominique natuurlijk ook!

Sjaak de Chow

De Frogertjes hebben een prachtig gezin: huisje, boompje én beestje! Voor de komst van hun prachtige dochter Fallon waren Danny en Ann Dominique al het trotse baasje van een té leuke Chowchow hond: Sjaak! Deze prachtige hond is een echte knuffelbeer en heeft zelfs een eigen Instagram pagina! Op Instagram posten zijn baasjes geregeld de liefste foto’s van deze mooie viervoeter.

Vriendjes voor het leven

Sjaak en de kleine Fallon zijn nú al vriendjes voor het leven! Op Instagram posten Danny en Ann Dominique een te schattig filmpje van de twee samen. “Broer & Zus” schrijven ze bij de post op Instagram. Benieuwd naar het te lieve filmpje? Je ziet hem hier.

Volgers van Danny en Ann Dominique reageren dolenthousiast op het schattige filmpje! “Een twee eenheid” schrijft iemand. Weer iemand anders reageert met: “Echt twee vriendjes prachtig”.

Bron en Beeld: Instagram Danny Froger en Ann Dominique Wilten.

Delen

Meer over Danny Froger

VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski's!
VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski’s!
Ann Dominique deelt té schattige ochtendroutine met Scottie!
Ann Dominique deelt té schattige ochtendroutine met Scottie!
Lees alle artikelen over Danny Froger