100%NL Magazine Dries Roelvink
Zie ook:
Delen

LEZEN: Dries Roelvink reageert op relatiebreuk

Dave maakte gisteren bekend niet meer met zijn vriendin samen te zijn en vader Dries geeft nu al reactie op de breuk.

Dries Roelvink

Als wij zeggen een zanger met een gele zwembroek, dan roepen jullie natuurlijk allemaal: Dries Roelvink! Samen met zijn huidige vrouw Honoria en Dave en Donny heeft Dries een aantal programma’s gemaakt, zoals De Roelvinkjes passen op de winkel, De Roelvinkjes Effe Geen Cent te Makken en de realityserie de Roelvinkjes. Ook is het tweede seizoen van de Roelvinkjes al te zien op Videoland. Wij en alle fans van de familie Roelvink genieten hier enorm van.

Breuk Dave en Jazzlynn

Gistermiddag maakte Dave bekend dat hij en Jazzlynn, de vrouw waarmee hij een zoontje heeft, niet meer samen zijn. ‘Pijnlijk om te moeten accepteren dat ons gezin uit elkaar valt waar ik zo trots op ben’, schreef hij. Dave en Jazzlynn zijn als vrienden uit elkaar gegaan en dat is niet alleen heel fijn voor elkaar, maar ook voor hun zoontje, Dean.

Reactie Dries

Shownieuws vroeg vader Dries naar reactie op de breuk en hij zei het volgende: ‘Ik ben net geland op Las Palmas. We betreuren het erg natuurlijk. Voor de rest houden we het nu even bij de verklaring van Dave’, vertelde hij…

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Dries Roelvink

Een langgekoesterde droom komt uit voor Dries Roelvink
Een langgekoesterde droom komt uit voor Dries Roelvink
LEZEN: Dries Roelvink heeft geen contact meer met zoon Dave
LEZEN: Dries Roelvink heeft geen contact meer met zoon Dave
Lees alle artikelen over Dries Roelvink