100%NL Magazine Frank van der Lende
Zie ook:
Delen

Dit is de leuke en zwangere verloofde van Frank van der Lende!

Radio DJ Frank van der Lende wordt binnenkort vader. Dít is zijn zwangere verloofde!

Frank van der Lende

Al van jongs af aan wist Frank van der Lende het zeker: hij zou radio DJ worden. En zo geschiedde. Op nog maar 16-jarige leeftijd begon hij zijn eerste radioprogramma genaamd: Een uurtje ellende met Frank van der Lende. Frank heeft verschillende radioprogramma’s op zijn naam staan. Momenteel is hij te horen van 16:00 – 19:00 uur bij NPO 3FM, samen met Eva Koreman.

De Verraders

Dit jaar is Frank van der Lende één van de deelnemers van het zenuwslopende programma ‘De Verraders’. Omdat Frank Evenblij ook meedoet wordt Frank van der Lende liefkozend ‘Lange Frank’ genoemd.

Zwangere verloofde

Frank is op dit moment gelukkiger dan ooit want binnenkort wordt hij vader! Tijdens het Glazen Huis liet een stralende Frank weten: ‘Mijn lieve verloofde Hanna is zwanger en ik word vader. En ik heb daar zo veel zin in. Ik kan echt niet wachten. Het is zo’n wonder, ik ben zo gelukkig.’ Wanneer zijn geliefde Hanna uitgerekend is, is niet bekend.

Goede vriendin en collega Eva Koreman is heel erg blij voor Frank en Hanna. ‘Het is je zo gegund. Al zo lang als ik je ken weet ik hoe graag je kinderen wilt.’

Bron en Beeld: Instagram Frank van der Lende, RTL Boulevard

Delen