100%NL Magazine Edsilia Rombley
Zie ook:
Delen

Edsilia Rombley deelt foto’s van gezinsgeluk in Londen

Hoe bijzonder is het om samen met je gezin op citytrip te gaan naar het magische Londen? Edsilia deed het en zij deelt er de mooiste foto's van.

Edsilia Rombley

Edsilia is bekend als zangeres en presentatrice. In 1998 doet Edsilia mee aan het Eurovisiesongfestival met het nummer ‘Hemel en Aarde’ waarmee ze als vierde eindigde. Vorig jaar was ze te zien als stralende presentatrice van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Ze deed het fantastisch samen met Jan, Chantal en Nikkie. Verder is Edsilia lid en zangeres van de gelegenheidsformatie Ladies of Soul.

Al ruim 17 jaar is Edsilia getrouwd met haar grote liefde, Tjeerd Oosterhuis. Samen kregen zij twee kinderen: Imaani en Aisa-Lynn. Het viertal is een superfijn en hecht gezin, de leukste foto’s van hen samen zie je hier.

London baby

Edsilia en Tjeerd zijn allebei harde werkers en daar genieten zij enorm van, maar wat zij het allerleukste vinden, is tijd met het gezin doorbrengen. Afgelopen dagen genoot het gezin samen van quality time in het mooie Londen. Op Instagram deelt Edsilia een hele reeks prachtige foto’s en daarbij schrijft zij: ‘Lekker genieten met mijn man Tjeerd Oosterhuis en de meiden. Voor de meiden de eerste keer in Londen!’ Wat een heerlijke dagen…

https://www.instagram.com/p/C3ntsBoNrMi/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Edsilia Rombley

Delen

Meer over Edsilia Rombley

ZIEN: Dit is het perfecte gezinnetje van Edsilia Rombley!
ZIEN: Dit is het perfecte gezinnetje van Edsilia Rombley!
Edsilia staat stil bij huwelijksjubileum met bijzondere trouwfoto's: 'Partner for life'
Edsilia staat stil bij huwelijksjubileum met bijzondere trouwfoto’s: ‘Partner for life’
Lees alle artikelen over Edsilia Rombley