100%NL Magazine Edsilia Rombley

Edsilia staat stil bij huwelijksjubileum met bijzondere trouwfoto’s: ‘Partner for life’

Edsilia en Tjeerd zijn inmiddels al 17 jaar getrouwd en daarom deelt de zangeres nu wat prachtige foto's en een bijzonder bericht.

Edsilia Rombley

Edsilia is bekend als zangeres en presentatrice. In 1998 doet Edsilia mee aan het Eurovisiesongfestival met het nummer ‘Hemel en Aarde’ waarmee ze als vierde eindigde. Vorig jaar was ze te zien als stralende presentatrice van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Ze deed het fantastisch samen met Jan, Chantal en Nikkie. Verder is Edsilia lid en zangeres van de gelegenheidsformatie Ladies of Soul.

Trouwfoto’s

Het is alweer 17 jaar geleden dat Edsilia en Tjeerd elkaar het jawoord gaven en om daar bij stil te staan, deelt Edsilia wat prachtige foto’s met een hele bijzondere tekst. ’17 jaar samen en nog steeds my best friend, lover, father of our kids and partner for life!
Naast de grootste liefde voor onze kids, delen we ook onze liefde voor de muziek! Hoe mooi en bijzonder is het dat je een tune voor me hebt gemaakt! Thank you! Love it! Dat we nog lang ons grote avontuur in het leven samen mogen bewandelen! Love always.’ Aan deze tekst is te zien hoe verliefd Edsilia na al die jaren nog op haar man is. Wat is dit toch een prachtig stel. Hopelijk komen daar nog heel veel jaren bij.

Bron en Beeld: Instagram Edsilia Rombley