100%NL Magazine Emma Heesters
Zie ook:
Delen

WOW: Zó zag Emma Heesters er vroeger uit!

Emma Heesters timmert lekker aan de weg. De zangeres is niet meer uit de Nederlandse hitlijsten te denken! Zó zag Emma Heesters er vroeger uit.

Gezin Emma Heesters

Emma is al een tijdje dolgelukkig met haar vriend: voetballer Wesley Hoedt. Uit een eerdere relatie heeft Wesley twee kinderen, een zoon en een dochter.

De zangeres, bekend van haar hits ‘Waar Ga Je Heen’ en ‘Schat Ik Ben Ok’, is sinds februari 2020 samen met Wesley. Nadat het coronavirus opdook, besloot het stel al snel om te gaan samenwonen. Elkaar niet zien, was geen optie voor de twee. De tortelduifjes wonen inmiddels gelukkig samen in Alkmaar.

The Masked Singer

Afgelopen december werd dan eindelijk bekend welke BN’ers er in de kostuums van de Masked Singer zaten. Emma Heesters zat verborgen in het kostuum van de krokodil. Zij ging er uiteindelijk met de tweede prijs vandoor. Over haar ervaring zegt ze op haar Instagram: “Zo overdonderd door alle lieve en leuke berichtjes en zo blij dat ik het eindelijk mag zeggen: IK BEN DE KROKODIL!! Wat een avontuur en ik ben zo dankbaar dat ik dit heb mogen doen! Props naar iedereen achter de schermen en mijn mede masked maatjes, wat was het LEUK! Een ervaring om nooit meer te vergeten.

Vroeger

Emma kennen we natuurlijk niet alleen vanwege haar mooie stem, maar ook van haar knappe verschijning! De diva ziet er altijd prachtig uit! Ben jij ook zo benieuwd of Emma er altijd al zo mooi heeft uit gezien? Dat zie je hieronder!

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Emma Heesters

ZIEN: Emma Heesters trakteert volgers met een reeks sexy bikinifoto's
ZIEN: Emma Heesters trakteert volgers met een reeks sexy bikinifoto’s
VA VA VOOM: Emma Heesters verbluft volgers met afgetraind lichaam
VA VA VOOM: Emma Heesters verbluft volgers met afgetraind lichaam
Lees alle artikelen over Emma Heesters