100%NL Magazine Ernst en Bobbie
Zie ook:
Delen

Hoe gaat het nu met het bekende duo Ernst en Bobbie?

Je bent een soepkip! Wie kent het nummer niet. Het bekende duo Ernst en Bobbie verblijdt ons al bijna 30 jaar met hun grappen en grollen en leuke avonturen. Wij vroegen ons af hoe het eigenlijk met ze gaat?

De succesvolle serie, ‘Ernst, Bobbie en de rest’, is bedacht en geschreven door de heren zelf. Ze maakten in 1987 eerst leuke liedjes en filmpjes voor de kinderen in het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag. In 1989 maakten ze de overstap naar de Televisie en werden er maar liefst 7 seizoen van de populaire serie gemaakt.

Ernst, oftewel Erik van Trommel, was ook wel de slimste van de twee in de televisieseries. Hij is geboren in 1967 en heeft twee dochters: Jip (geboren in 1999) en Lot (geboren in 2002) en een zoon: Valentijn (geboren in 2015).

Bobbie, heet in real-life Gert-Jan van den Ende en is zonder zijn pet en gele jasje bijna onherkenbaar! Hij is geboren in 1962 en heeft twee zoons: Jeroen (geboren in 1991) en Thomas (geboren in 1999) en een dochter: Laura (geboren in 1995).

De twee heren zijn nog steeds goede vrienden en treden bovendien nog steeds op! Mocht je echt nog een keer naar een show van je favoriete jeugdvrienden willen, dan kan dat in oktober van dit jaar! Zij treden op met een nieuwe show ‘Geklungel in de jungle’. Superleuk!

Bekijk hieronder een filmpje van Bobbie zonder kostuum en een van de meest bekende liedjes van het duo ‘Je bent een soepkip!’.

Bron: Girlscene | Beeld: Ernstbobbie.nl, YouTube

Delen

Meer over Ernst en Bobbie

Lees alle artikelen over Ernst en Bobbie