100%NL Magazine Josh Nolet
Zie ook:
Delen

Fans Joshua Nolet zwijmelen weg bij déze foto!

De fans van Joshua Nolet kunnen geen genoeg krijgen van déze foto!

Joshua Nolet

Joshua Nolet werd bekend met de band Chef’Special, waar hij al jaren de voorman van is. In 2014 scoorden ze een giga hit met ‘In your Arms’. Deze single werd maar liefst 3 keer platina.

Ook deed Joshua mee met het 21e seizoen van Wie is de Mol. Hij was me-ga fanatiek, maar moest helaas in de vijfde aflevering afscheid nemen. Renée Fokker bleek dat jaar de Mol te zijn.

Coco

In maart 2022 werd Coco geboren, de dochter van Joshua en zijn vriendin. Joshua was op slag verliefd. Bij een te lieve foto schreef hij: ‘Zeg maar hallo tegen Coco Georgia Henry Nolet! Je vader en moeder zijn ongelooflijk blij dat jij er bent.’

Wegzwijmelen bij coverfoto

Op Instagram plaatst Joshua een hele mooie foto, hij staat namelijk op de nieuwste cover van de Mens’ Health. En dat staat hij niet alleen, maar met zijn dochtertje Coco!

Zelf schrijft Joshua over deze foto: ‘Op de Men’s Health cover. Met Coco. Want als er ooit een goede reden was om healthy te zijn dan is zij het.’ Ondanks dat Josh er fantastisch uit ziet steelt de kleine Coco toch echt wel de show.

‘Wat. Een. Foto’, schrijft Frank van der Lende onder de foto. Rolf Sanchez reageert met: ‘Pohhhhh!!’. Veel fans plaatsen allemaal vlammetjes onder de foto. Je ziet de cover hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Joshua Nolet

Delen