100pmagazine_sharyan
Zie ook:
Delen

Fantastisch babynieuws voor Shary-An Nivillac

Mooi nieuws voor Shary-An Nivillac (30) en haar vriendin Nena Kreber. Shary-An is namelijk in verwachting van hun tweede kindje!

Tweede kindje op komst

Shary-An en haar vriendin Nena Kreber verwachten een tweede kindje! De zangeres, bekend van The Voice of Holland en haar deelname aan Expeditie Robinson, laat het blije nieuws weten op Instagram. Bij een prachtige foto van haar mooie gezin schrijft ze ‘Samen met jullie wil ik groeien, samen met jullie wil ik zijn. We leven momenteel in zo’n bijzondere tijd, mijn hart stroomt over bij het idee dat we dalijk met z’n vieren zijn.’ Binnenkort komt er dus een broertje of zusje bij voor dochter Billie!

Op de foto showt Shary-An vol trots haar babybuikje. Tijdens de vorige zwangerschap droeg Nena het kindje. Nu is het Shary-An die zwanger is.

Onder de post stromen de felicitaties binnen. Zo schrijft Splinter Chabot ‘LIEVERD! Hoe geweldig!!!! Nog een wondertje die kan huppelen op deze wereld!’ Ook Marlijn Weerdenburg reageert met ‘Je bent zwanger!!!!!! Gefeliciteerd!! Voor jullie alle drie!!’

Gezin Shary-An

Shary-An en Nena leerden elkaar zo’n zeven jaar geleden kennen in een restaurant waar Nena werkte en Shary-An een bijbaantje had. In 2021 werden zij voor het eerst ouders van een prachtige dochter Billie.

Bron en Beeld: Instagram Shary-An & RTL Boulevard.

Delen