Ferry Doedens over ontslag GTST: 'Ik ben een aantal afspraken niet nagekomen'
Zie ook:
Delen

Ferry Doedens over ontslag GTST: ‘Ik ben een aantal afspraken niet nagekomen’

Zojuist werd officieel bevestigd dat Ferry Doedens definitief Goede Tijden, Slechte Tijden zal verlaten.

Een woordvoerder van van GTST laat dit weten aan RTL Boulevard. ‘Er is de afgelopen periode een situatie ontstaan die voor alle partijen een lastige werkrelatie tot gevolg had’, laten hij weten.

Ook Ferry laat nu van zich horen. Op Instagram laat hij weten: ‘Zoals jullie vast hebben gehoord of gelezen ga ik GTST verlaten. Ondanks dat dat op een prettige manier met mijn werkgever EndemolShine en RTL is besloten heb ik er natuurlijk ook verdriet van.’ Ferry is al sinds 2009 het gezicht van Lucas Sanders en zal dus een groot gemis in de serie worden.

In de post op Instagram trekt Ferry ook het boetekleed aan en laat hij weten: ‘De situatie rondom Corona is mij niet in de koude kleren gaan zitten, waardoor ik de laatste tijd niet echt lekker in mijn vel zit. Dat heeft erin geresulteerd dat ik een aantal afspraken niet ben nagekomen. Ik snap dat dat voor mijn werkgever een lastige situatie is geweest.’ Het is voor Ferry niet de eerste keer dat hij afscheid moet nemen van zijn geliefde rol. In 2015 werd hij al eens eerder ontslagen door ‘niet nagekomen afspraken’. Later werd bekend dat Ferry kampte met een drugsverslaving. Gelukkig heeft Ferry die verslaving achter zich gelaten en zo kwam hij in 2016 weer terug in GTST.

Bron en Beeld: Instagram Ferry Doedens

Delen

Meer over Ferry Doedens

Ferry Doedens is weer gelukkig in de liefde!
Ferry Doedens is weer gelukkig in de liefde!
Lees alle artikelen over Ferry Doedens