Banner foto Flemming
Zie ook:
Delen

Flemming geeft toe: ‘Ik ben gelukkig in de liefde’

Veel meiden en vrouwen vragen het zich al jaren af, maar nu bevestigt Flemming eindelijk dat hij een relatie heeft.

Flemming

Op 5 april 1996 werd in ‘s-Hertogenbosch Flemming Freddie Viguurs geboren. Als kleine jongen speelde hij mee in verschillende grote musicals, waaronder Ciske de Rat. Al zijn hele leven is Flemming bezig met muziek en sinds een aantal jaar is hij een echte BN’er. Flemming deed mee aan the Streamers, Vrienden van Amstel Live en was eenmalig jurylid tijdens de finale van het Junior Songfestival.

Romantische jongen

Wat veel vrouwen zich afvragen, is of Flemming nog vrijgezel is. Hij praat hier nooit open over en hij plaatst nooit een foto met een meid online. Nu vertelt hij in een openhartig interview met Grazia over daten en zijn liefdesleven. ‘Ik heb vroeger wel even Tinder gehad, maar vind het leuker om iemand in het echt tegen te komen. Dat is veel persoonlijker.’ Daten hoeft alleen niet meer. ‘Ik ben nu gelukkig in de liefde’, vertelt hij.

Flemming blijkt een echte romanticus te zijn. ‘Dan kan ik romantisch zijn. Dat zit ’m vooral in de kleine dingen. Afgelopen zomer nam ik haar mee voor een picknick aan de Zuidwal in Den Bosch. Daar heb je een heel mooi uitzicht.’ Met wie Flemming een relatie heeft, laat hij nog niet weten. Wie weet deelt hij binnenkort een leuke foto met zijn vriendin op Instagram.

Bron en Beeld: Grazia

Delen

Meer over Flemming

PRACHTIG: Flemming deelt zeldzaam familiekiekje
PRACHTIG: Flemming deelt zeldzaam familiekiekje
GENIETEN: Flemming zoekt de zon en luxe op na bruisende weken bij VVAL
GENIETEN: Flemming zoekt de zon en luxe op na bruisende weken bij VVAL
Lees alle artikelen over Flemming