100%NL Magazine Donyell Malen
Zie ook:
Delen

FOTO’S: Dit is het mooie gezin van voetballer Donyell Malen

Donyell deelt er niet heel veel over op zijn socials, maar hij heeft een prachtige vrouw en twee hele lieve kinderen. Wij delen wat foto's.

Donyell Malen

Donyell Malen is een Nederlandse voetballer die als aanvaller speelt. Hij speelde een paar jaar geleden bij PSV, maar maakte in 2021 de overstap naar Borussia Dortmund. In 2019 debuteerde Donyell Malen in het Nederlands elftal.

Gisteravond heeft heel Nederland gezien hoe Donyell de 0-2 en 0-3 scoorde tegen Roemenië tijdens het EK. Twee geweldige doelpunten en een fantastische overwinning.

Gezin

Malen had dit allemaal niet gekund zonder de steun van zijn vrouw en kinderen. De voetballer is al van jongs af aan samen met zijn vrouw, Delisha Chanayla Malen. De twee waren al een stel toen Malen nog bezig was met zijn jeugdopleiding. Wanneer de twee elkaar het jawoord hebben gegeven, hebben zij nooit publiekelijk bekendgemaakt.

Delisha vindt het fijn om buiten de schijnwerpers te blijven en ook de kinderen van Donyell Malen worden buiten beeld gehouden. In 2020 werden Donyell en Delisha voor het eerst ouders van een zoon, London Felipe Lou. In 2023 werd hun tweede zoon geboren: Adonis. Samen vormen zij een prachtig gezin.

Benieuwd naar het gezin van Donyell Malen? Wij delen hieronder wat foto’s.

Bron en Beeld: Instagram Donyell Malen en ANP/Foto

Delen