ANP Frank de Boer 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

Frank de Boer straalt in matching voetbaloutfit met 3 maanden oude kleinzoon

Frank de Boer is nog maar net opa geworden maar kan het nu al niet laten om met zijn kleinzoon te matchen!

Frank de Boer

Samen met zijn tweelingbroer Ronald de Boer heeft Frank jarenlang als profvoetballer gespeeld. Hij speelde onder andere voor Ajax, FC Barcelona en Galatasaray. Inmiddels is Frank niet meer actief als voetballer, maar wel als coach!

In 2020 werd bekend dat Frank de Boer de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal zou worden. Helaas werd het geen succes en werd Frank ontslagen nadat hij met zijn spelers ten onder ging tijdens het EK in 2021.

Gezin

Op jonge leeftijd leerde Frank zijn toekomstige vrouw Helen kennen. Aan een eerder interview aan Libelle vertelde Frank hier eerder over: ‘Zij was dertien, ik zeventien. Dan heb je nog geen oog voor elkaar. Maar haar vader was een fanatiek sporter, een ex-voetballer van Ajax. Onze families hadden een klik. En zij was ook sportief, ze handbalde. Langzaam ontstond er wat tussen ons.’

Nog altijd zijn Frank en zijn geliefde Helen samen. Het stel heeft samen drie prachtige dochters: Romy, Jackie en Beau. Foto’s van de knappe meiden zie je hier!

Matching met kleinzoon

Afgelopen weekend moest Calvin Stengs voor zijn club Royal Antwerp FC voetballen. Reden genoeg voor Frank de Boer om samen met zijn kleinzoon Saint zich in het tenue van Royal Antwerp FC te hijsen. En dat levert een leuke foto op!

‘Opa en kleinzoon klaar voor de wedstrijd!’

De berichten stromen binnen voor Frank. Zo schrijft Jan Smit: ‘Maak ze gek!’. De matching outfits van opa en kleinzoon hebben niet helemaal geholpen, de wedstrijd eindigde in een gelijkspel, 1-1.

 

Beeld: ANP, Bron: Instagram Frank de Boer

Delen

Meer over Frank de Boer

FOTO: Apetrots opa-moment voor Frank de Boer
FOTO: Apetrots opa-moment voor Frank de Boer
Frank en Ronald de Boer delen een prachtige foto uit de oude doos
Frank en Ronald de Boer delen een prachtige foto uit de oude doos
Lees alle artikelen over Frank de Boer