100%NL Magazine Frank Ronald de Boer
Zie ook:
Delen

Apetrotse opa Frank de Boer deelt foto van twee kersverse nieuwe kleinkinderen

Frank de Boer is een apetrotse opa. Op Instagram deelt hij een liefdevol kiekje van zijn twee nieuwe, kersverse kleinkinderen.

Frank de Boer

Samen met zijn tweelingbroer Ronald de Boer heeft Frank jarenlang als profvoetballer gespeeld. Hij speelde onder andere voor Ajax, FC Barcelona en Galatasaray. Inmiddels is Frank niet meer actief als voetballer, maar wel als coach!

In 2020 werd bekend dat Frank de Boer de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal zou worden. Helaas werd het geen succes en werd Frank ontslagen nadat hij met zijn spelers ten onder ging tijdens het EK in 2021.

Groot gezin

Op jonge leeftijd leerde Frank zijn toekomstige vrouw Helen kennen. Aan een eerder interview aan Libelle vertelde Frank hier eerder over: ‘Zij was dertien, ik zeventien. Dan heb je nog geen oog voor elkaar. Maar haar vader was een fanatiek sporter, een ex-voetballer van Ajax. Onze families hadden een klik. En zij was ook sportief, ze handbalde. Langzaam ontstond er wat tussen ons.’

Nog altijd zijn Frank en zijn geliefde Helen samen. Het stel heeft samen drie prachtige dochters: Romy, Jackie en Beau. Foto’s van de knappe meiden zie je hier!

Kersverse kleinkinderen

Frank en Helen kunnen hun geluk niet op, want sinds een paar maanden zijn ze opa en oma! En niet van één kleinkind, maar van twee!

Eerst beviel dochter Beau van een prachtige zoon genaamd Saint. Beau kreeg haar zoon samen met voetballer Calvin Stengs. Niet lang daarna beviel dochter Romy van een dochtertje Lizzy. Romy kreeg haar dochter met Joey Kooij. Frank de Boer, de vader van Beau en Romy, kennen we natuurlijk allemaal als voetballer en coach. En hoe leuk en toevallig is het dan dat partners van Romy en Beau ook in de voetbalwereld actief zijn! Calvin Stengs is voetballer en Joey Kooij is scheidsrechter. Hoe toevallig!

Op Instagram deelt Frank een foto van zijn twee kersverse kleinkinderen Saint en Lizzy. Wát een schatjes! Wij kunnen ons goed voorstellen dat Frank en Helen helemaal trots en stapelgek zijn op hun kleinkinderen.

Bron en Beeld: Instagram Frank de Boer

Delen

Meer over Frank de Boer

FOTO: Apetrots opa-moment voor Frank de Boer
FOTO: Apetrots opa-moment voor Frank de Boer
Frank en Ronald de Boer delen een prachtige foto uit de oude doos
Frank en Ronald de Boer delen een prachtige foto uit de oude doos
Lees alle artikelen over Frank de Boer