100%NL Magazine Frans Bauer Rammstein
Zie ook:
Delen

VIDEO: Frans Bauer ontpopt zich tot ware rockster met Rammstein-hit

Deze beelden willen we jullie toch niet onthouden: Frans Bauer die als ware rockster helemaal los gaat tijdens de carnaval!

Frans Bauer

Bij het intro van ‘Heb je even voor mij’ krijgt zanger Frans Bauer de voetjes al van de vloer. Het is een ongekende hit en het betekende dan ook de echte doorbraak voor Frans Bauer. Nu, járen later, is Frans nog steeds een zeer geliefde zanger en heeft hij nog steeds ontelbaar veel fans.

Maar Frans is niet alleen geliefd om zijn talenten, ook om zijn prachtige gezin. Hij is al jaren samen met zijn grote liefde Mariska en samen hebben ze vier prachtige kinderen. Het lijkt wel of heel Nederland van de Bauertjes houdt!

Foto uit de oude doos

Frans deelt regelmatig de leukste foto’s en video’s op zijn Instagrampagina, en wij smullen er van. De ene keer zien we dat hij samen met zijn zoon naar een optreden is, terwijl we op de volgende video zien hoe hij samen met Maris staat te dansen.

Vorige week trakteerde hij zijn fans met een foto uit de oude doos. Op de foto zagen we een wel héle kleine Frans, samen met zijn moeder. Wat een schatje was het vroeger! Benieuwd geworden naar de foto? Die zie je hier!

Een ware rockster

Het zuiden van het land staat al een paar dagen op zijn kop: het is Carnaval! Artiesten vanuit het hele land reizen massaal af naar het zuiden om daar de boel eens flink op stelten te zetten. Zo ook Frans Bauer!

Frans weet precies hoe je een feestje moet ‘bauen’ en genoot er dan ook met volle teugen van, dat is goed te zien op een video die rondgaat op TikTok. Even geen ‘Heb je even voor mij’ of ‘Als sterren aan de hemel staan’, maar een kraker van Rammstein! Als een ware rockster gooit Frans zijn heupen in de strijd en zingt hij keihard ‘Du Hast’ mee. En de mensen in het publiek? Die vinden het helemaal geweldig!

De video van een rockende Frans gaat helemaal viral en mag je dan ook niet gemist hebben. Je ziet hem hieronder!

@evesch94

Kruikenstad carnavals ontbijt 2024 #fijnfisjenie #kruikenstad #carnaval #tilburg

♬ origineel geluid – Evi vEsch

Bron en Beeld: TikTok

Delen

Meer over Frans Bauer

ZIEN: Zoon Jan Bauer viert de liefde in Parijs!
ZIEN: Zoon Jan Bauer viert de liefde in Parijs!
Onrustige Frans Bauer: 'Heel erg spannend na weken zwoegen...'
Onrustige Frans Bauer: ‘Heel erg spannend na weken zwoegen…’
Lees alle artikelen over Frans Bauer