100%NL Magazine Freek Vonk
Zie ook:
Delen

ZIEN: Freek deelt romantische selfie met zijn jarige Franka

Franka Vedder, de vriendin van Freek Vonk was gisteren jarig en heeft 26 kaarsjes uitgeblazen. Voor Freek een goed moment om haar eens extra in het zonnetje te zetten!

Op zijn Instagram pagina deelt hij een te lieve selfie waarop hij Franka een verjaardagskus geeft. Onder de romantische foto schrijft Freek: “Gefeliciteeerd met je verjaardag lieve Franky!! Op nog vele mooie en gezonde jaren!!”

https://www.instagram.com/p/CWiCkbitMLq/?utm_source=ig_web_copy_link

Verjaardag Franka

Op haar eigen Instagram pagina deelde Franka zelf een aantal foto’s van haar verjaardag. Op de foto’s is zij te zien met een stralend gezelschap. “Ik voel me heel gelukkig!”, schreef Franka. Natuurlijk werd ze ook weer veelvuldig gefeliciteerd door haar volgers: “Happy birthdaaay! Hele fijne dag vandaag” en “Happy birthday beauty…”

Relatie

De televisiebioloog (38) is sinds augustus dit jaar samen met de hoogblonde onderneemster. Franka heeft een eigen sieradenmerk Franky.

Tot 2015 had Freek Vonk twee jaar lang een relatie met presentatrice Eva Jinek. Begin vorig jaar was de presentator samen met de 16 jaar jongere Robyn, maar die relatie strandde kort daarna.

https://www.instagram.com/p/CWi27c2IgJz/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Freek Vonk en Franka Vedder.

Delen

Meer over Freek Vonk

ZIEN: Freek Vonk reageert op liefdesnieuws van zijn ex Franka Vedder
ZIEN: Freek Vonk reageert op liefdesnieuws van zijn ex Franka Vedder
Stralende Freek Vonk deelt breaking news: 'De eerste stap is gezet!!!'
Stralende Freek Vonk deelt breaking news: ‘De eerste stap is gezet!!!’
Lees alle artikelen over Freek Vonk