Freek Vonk header 100PMagazine
Zie ook:
Delen

Stralende Freek Vonk deelt breaking news: ‘De eerste stap is gezet!!!’

Freek kan het nog steeds niet geloven, maar hij is echt razend enthousiast. Hij deelt dit fantastische nieuwtje dan ook graag met zijn volgers.

Freek Vonk

In de wereld van de natuurwetenschappen is er een naam die je niet kunt missen: Freek Vonk! Deze charmante bioloog met zijn aanstekelijke enthousiasme is al jaren een van de meest geliefde televisiepersoonlijkheden van Nederland. Met zijn indrukwekkende kennis en onvermoeibare avontuursgeest heeft hij jong en oud het belang van natuurbehoud en dierenbescherming bijgebracht.

Breaking news

Vandaag deelde Freek geweldig nieuws. Hij krijgt namelijk een eigen wassenbeeld in Madame Tussauds. ‘Holy Moly!!! Een eigen wassen beeld? Een levensechte Freek Vonk in Madame Tussauds Amsterdam? OMG!! Dat was zo’n beetje mijn eerste reactie toen ik werd gevraagd of ik mee wilde werken!! Natuurlijk hoefde ik niet lang na te denken, want WAT EEN EER om straks tussen al deze iconische figuren te schitteren!!’, schrijft een dolenthousiaste Freek.

‘Ik heb altijd al gezegd dat ik mezelf het liefste in tien stukjes zou willen opsplitsen om op meerdere plekken tegelijk te kunnen zijn….. De eerste stap is nu gezet!!! Stilzitten is natuurlijk niet mijn meest favoriete bezigheid, maar ik denk dat de Freek in Madame Tussauds daar straks geen enkel probleem mee zal hebben!!’ De precieze datum van de onthulling is nog niet bekend, maar Freek kan het niet meer afwachten. Dit is echt een hele grote eer waar hij heel trots op mag zij.

Bron en Beeld: Instagram Freek Vonk

Delen

Meer over Freek Vonk

FOTO'S: Freek Vonk weer herenigd met ex?
FOTO’S: Freek Vonk weer herenigd met ex?
Freek Vonk: 'Je bent ‘t zó waard, want van jou is er maar één!!!'
Freek Vonk: ‘Je bent ‘t zó waard, want van jou is er maar één!!!’
Lees alle artikelen over Freek Vonk