100%NL Magazine Freek Vonk

FOTO: Freek Vonk op eerste liefdesvakantie met vriendin Franka

Samen met zijn vriendin Franka is Freek vonk op een liefdesvakantie. Aan de foto te zien vermaken de twee zich uitstekend!

Eerste liefdesvakantie met Franka

Samen met zijn vriendin Franka Vedder heeft Freek Vonk zijn spullen gepakt. De twee zijn op liefdesvakantie! Op Instagram plaatst Freek een romantische foto waarop we goed kunnen zien dat hij helemaal hoteldebotel is. Freek zag er nog nooit zo stralend uit!

‘Jut en Jul zijn op vakantie!’, schrijft Freek bij het romantische kiekje. De foto zie je hieronder.

Liefde gevonden

Een paar weken geleden liet Freek Vonk aan heel Nederland weten dat hij verliefd is! De gelukkige dame is niemand minder dan het zusje van sieradengiganten Esther en Anne Vedder. Franka is zelf ook eigenaar van haar eigen sieradenlijn en bovendien heel succesvol!

Het gaat zelfs zo goed tussen de twee dat Freek Franka een paar weken geleden voorstelde aan een heel bijzonder iemand: zijn varaan Johan! “Goedgekeurd door Johan”, schreef Freek bij de foto.

Nieuwe woning

Freek Vonk heeft onlangs een prachtig appartement gekocht in Den Haag voor maar liefst € 1,4 miljoen. Het appartement bevindt zich op de 16e verdieping en heeft een vrij uitzicht over de hele stad, het strand en de zee. Het penthouse heeft een woonoppervlakte van 200 vierkante meter. Het appartement op hoogte telt maar liefst 4 slaapkamers. Ook zit er een ruime, maar vooral hele luxe keuken in die is voorzien van alle gemakken. Wat ook heel bijzonder is, is dat het appartement ook een geklimatiseerde wijnkelder heeft. Daarnaast bevat het gebouw ook een gedeelde fitnessruimte. Het verblijf bevat ook een extra service die voor Freek pakketjes aanneemt, en zijn pakken naar de stomerij brengt. Wat een luxe voor de bioloog! Als je even een kijkje wilt nemen in het appartement, kun je hier de foto’s bekijken.

Bron en Beeld: Instagram Freek Vonk