Banner foto Flemming
Zie ook:
Delen

GENIETEN: Flemming zoekt de zon en luxe op na bruisende weken bij VVAL

In het stralende Dubai laadt zanger Flemming zich op, genietend van een welverdiende pauze na de bruisende weken bij Vrienden van Amstel.

Flemming

Op 5 april 1996 werd in ‘s-Hertogenbosch Flemming Freddie Viguurs geboren. Als kleine jongen speelde hij mee in verschillende grote musicals, waaronder Ciske de Rat. Al zijn hele leven is Flemming bezig met muziek en sinds een aantal jaar is hij een echte BN’er. Flemming deed mee aan the Streamers, Vrienden van Amstel Live en was eenmalig jurylid tijdens de finale van het Junior Songfestival.

Zon en luxe

In het betoverende Dubai laadt zanger Flemming zich op na een reeks sensationele optredens bij Vrienden van Amstel. Met een adembenemende foto deelt hij op Instagram zijn welverdiende rustmoment, terwijl hij zich voorbereidt op de aanstaande Clubtour. De bruisende weken bij Vrienden van Amstel liggen achter hem, en nu neemt Flemming de tijd om te genieten van de prachtige omgeving, de zonsondergangen en de inspirerende energie van Dubai, voordat hij zijn vocale krachten opnieuw inzet voor het volgende muzikale avontuur. Volg mee op zijn reis terwijl hij oplaadt en zich voorbereidt op de spannende hoofdstukken die nog komen gaan. 

 

Bron en Beeld: Instagram Flemming.

Delen

Meer over Flemming

PRACHTIG: Flemming deelt zeldzaam familiekiekje
PRACHTIG: Flemming deelt zeldzaam familiekiekje
Flemming geeft toe: 'Ik ben gelukkig in de liefde'
Flemming geeft toe: ‘Ik ben gelukkig in de liefde’
Lees alle artikelen over Flemming