100%NL Magazine Georgina Verbaan
Zie ook:
Delen

Georgina Verbaan deelt zeldzaam kiekje van prachtige dochter

Georgina heeft vaker gezegd dat zij haar dochter bewust niet laat zien op Instagram, maar nu heeft zij een uitzondering gemaakt.

Georgina Verbaan

Georgina Verbaan is bekend als Nederlands actrice, presentatrice, columniste en zangeres. Al op elfjarige leeftijd werd Verbaan lid van een musicalgroep en deed ze mee aan kindermusicals. De actrice debuteerde op televisie met de rol Hedwig Harmsen in de soap Goede tijden, slechte tijden. Dit deed ze voor drie jaar en keerde ook nog voor één aflevering terug. In de jaren daarna was Verbaan veel te zien op televisie in onder anderen Costa!, Ranking the Stars, De Wereld Draait Door en Wie is de Mol?. Hierbij was ze of presentatrice, of deelnemer. Ze was in 2021 te zien in Het Perfecte Plaatje en presenteerde Ben ik hier alleen?.

Zeldzaam kiekje

Georgina deelt dagelijks veel foto’s op Instagram, maar wat opvalt, is dat zij het gezicht van haar dochter nooit laat zien. Hier koos Georgina altijd bewust voor. Tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje vertelde zij waarom. ‘Ik zet mijn dochter niet herkenbaar op Instagram, want daar heeft ze helemaal niet om gevraagd. Ze heeft daar ook helemaal geen toestemming voor gegeven.’ Nu deelt Georgina een uniek kiekje van haar dochter en wat is het een schatje. ‘Dit kleine wormpje is gister 13 geworden, en ik kan niet meer van iemand houden’, schrijft Georgina. Wat een prachtige meid en wat lijkt zij op haar moeder!

https://www.instagram.com/p/CytXtMWqDtJ/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Georgina Verbaan.

Delen

Meer over Georgina Verbaan

ZIEN: Nieuwe liefde voor Georgina Verbaan?
ZIEN: Nieuwe liefde voor Georgina Verbaan?
Georgina Verbaan: 'Ik wil van deze domme verslaving af'
Georgina Verbaan: ‘Ik wil van deze domme verslaving af’
Lees alle artikelen over Georgina Verbaan