100%NL Magazine Victoria Koblenko gezin
Delen

ZIEN: Het leuke gezinnetje van Victoria Koblenko

Het was gister weer een spannende aflevering van het Perfecte Plaatje. Hebben jullie gekeken? Waar wij vooral heel benieuwd naar waren, was het leuke gezinnetje van Victoria Koblenko!

Victoria Koblenko (39) heeft inmiddels alweer vijf jaar een relatie met Evgeniy Levchenko (42). In 2004 kwam het stel elkaar tegen en hadden toen vier jaar een relatie. In 2008 werd de relatie verbroken. Ze hadden daarna nooit verwacht weer bij elkaar te komen. Maar in 2015 kwamen ze weer op elkaars pad. Een jaar later werd hun zoon Kiy geboren.

Victoria was ook bijna getrouwd met een ander, voordat ze Evgeniy weer tegenkwam. “Ik had een andere relatie, een man met wie ik bijna was getrouwd. Blijkbaar had ik die afstand nodig. Het is gek hoe het leven loopt. En hoe je er soms geen grip op hebt. Toen ik bijna trouwde, had ik niet kunnen bedenken dat Lev en ik weer samen zouden zijn. En toen Lev en ik dat wel weer waren, kon ik me niet voorstellen dat ik bijna was getrouwd. Wat wil het leven je dan leren, hè? Het zijn rare lessen. Als ik kon kiezen, had ik al die lessen en het gedoe willen missen. Want het is ook heel verdrietig en pijnlijk geweest”, aldus Victoria.

Zoontje Kiy is inmiddels alweer 4 jaar en groeit als kool! Victoria heeft ervoor gekozen om haar zoontje niet in beeld te brengen op social media, maar soms deelt ze wel een paar foto’s van de kleine man met zonnebril of met zijn gezicht de andere kant op.

Bron: Nouveau | Beeld Instagram

Delen