100%NL Magazine Isa Hoes
Zie ook:
Delen

Volgens slaan steil achterover na glamoureuze look van Isa Hoes

De volgers van Isa Hoes en Leco van Zadelhoff zijn helemaal door het dolle heen na het zien van haar glamoureuze look!

Isa Hoes

Actrice Isa Hoes werd in één klap bekend nadat ze de rol van Myriam van der Pol in de populaire soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden speelde. Na haar debuut verscheen Isa in nog veel meer programma’s en series zoals Rozengeur & Wodka Lime, All Stars en Vrouwenvleugel.

In het zonnige Italië in juni 1997 stapten Isa en Antonie Kamerling in het huwelijksbootje. Samen kreeg het stel twee kinderen: dochter Vlinder en zoon Merlijn.

Toen ik je zag

Gisteren is de première van de film Toen ik je Zag in première gegaan. De film is gebaseerd op het boek van Isa en gaat over haar leven met haar man Antonie Kamerling.

Antonie Kamerling leed aan een bipolaire stoornis, toch had niemand zijn onverwachte dood zien aankomen. Antonie maakte op 6 oktober 2010 een einde aan zijn leven. Isa bleef achter met haar twee kinderen.

Glamoureuze look

Speciaal voor de filmpremière van ‘Toen ik je Zag’ werd Isa onder handen genomen door niemand minder Leco van Zadelhoff. En het resultaat mag er dan ook zeker zijn!

‘Glamming @isahoes voor de première van de film Toen ik je zag! @pattyzomer stylde een wonderschoene @claesiversen creatie op haar…en ik mocht het afmaken met ‘messy’ haar…donkere ogen en zachte koraal kleurtje mond!!’

De reacties onder de foto van Leco zijn lovend. Zo schrijft Froukje de Both: ‘Prachtig!!’ en ook Jim Bakkum vindt de look van Isa ook zeer geslaagd!

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Isa Hoes

ULTIEM GELUK: Isa Hoes deelt bijzondere reis met dochter
ULTIEM GELUK: Isa Hoes deelt bijzondere reis met dochter
ZIEN: Isa Hoes bijt van zich af na kritiek op afgetraind lichaam
ZIEN: Isa Hoes bijt van zich af na kritiek op afgetraind lichaam
Lees alle artikelen over Isa Hoes