Gwen van Poorten Banner 100pmagazine
Zie ook:
Delen

Gwen van Poorten verbreekt verloving en deelt meer verschrikkelijk nieuws..

De verloving van Gwen van Poorten is voorbij en daarbovenop deelt zij nog meer verschrikkelijk nieuws.

Gwen van Poorten verbreekt verloving

Gwen deelt vandaag verdrietig nieuws met haar volgers op haar Instagram. “Ik heb een aantal weken geleden mijn relatie en verloving verbroken”, begint Gwen te vertellen. “Dat is heel verdrietig natuurlijk.” Drie maanden geleden werd de presentatrice nog ten huwelijk gevraagd.

Al haar bezit vernietigd

Maar dat is niet het enige leed dat ze deelt. Tijdens de verhuizing naar een ander huis is door een miscommunicatie ook nog eens álles dat ze bezit, vernietigd, zo vertelt de presentatrice in tranen in een nieuwe video op Instagram.”Er is ook iets anders gebeurd waardoor ik heel verdrietig ben op het moment”, zegt Gwen. Dan gaat het over de verhuizing die Gwen erop heeft zitten. Ze had al haar spullen opgeslagen op de verdieping onder haar nieuwe woning, maar door een miscommunicatie hebben verhuizers van de vorige bewoners al haar spullen meegenomen en laten vernietigen. “Met alles bedoel ik alles. Al mijn foto’s, erfstukken, herinneringen, kleding. Mijn hele leven”, aldus Gwen.

Bij elkaar rapen

Verder schrijft Gwen: “Ik ben heel erg mijn best aan het doen de afgelopen 48 uur om mezelf weer bij elkaar te rapen, maar ik weet even niet hoe ik verder moet.” Ze vindt het fijn om haar verhaal met haar volgers te kunnen delen, zodat zij weten hoe het echt gaat. Ze wil woensdag wel haar podcast opnemen. ,”Het is niet meer te helen, maar ik kan het misschien wel een plekje geven. (…) The only way is op.”

Bron en Beeld: Instagram Gwen van Poorten

Delen