100%NL Magazine Tess Wester
Zie ook:
Delen

Handbalster Tess Wester showt prachtige babybuik!

Tess Wester is prachtig zwanger en showt haar groeiende babybuik.

Tess Wester

Tess Wester kennen we allemaal als die keiharde handbalkeepster die iedere wedstrijd bloedfanatiek voor het doel staat.

Als klein meisje begon Tess al met de sport handbal en inmiddels is ze uitgegroeid tot een van de beste handbalkeepsters die we kennen. Het jaar 2019 is een jaar voor Tess die zij niet zo snel zal vergeten. Niet alleen werd zij in dat jaar ten huwelijk gevraagd door haar grote liefde, maar werd ze ook samen met het Nederlands handbalteam wereldkampioen!

Man

Tess en haar man Mart zijn al een aantal jaar heel erg gelukkig samen. Eind 2019 besloot Mart dat het tijd was voor een volgende stap en dus vroeg hij zijn vriendin ten huwelijk. Tess was door het dolle heen en deelde vol trots een aantal romantische kiekjes van het aanzoek.

Op 22 juni 2022 was het dan eindelijk zover: Tess en Mart stapten in het huwelijksbootje. Tess zag er prachtig uit in een witte jurk, haar haren losjes en een sluier. Het werd een prachtige dag!

Babybuik

Een maand voor het huwelijk maakten Tess en Mart bekend dat zij samen een kindje verwachten. Bij een vrolijke foto schreef Tess: ‘You can’t yet see, but soon we’ll be three!!’

Inmiddels tikken de maanden verder en is Tess alweer 35 weken zwanger en komt het einde in zicht! Op Instagram deelt zij een aantal prachtige kiekjes van haar zwangere babybuik.

Bron en Beeld: Instagram Tess Wester

Delen