100%NL Magazine Yolanthe Cabau

Heeft Yolanthe een nieuwe liefde in haar leven?

Het lijkt erop dat Yolanthe Cabau een nieuwe vlam heeft! De mooie actrice zou op een vakantie in Mexico gespot zijn met een man.

Samen gespot in Mexico

Er zouden foto’s opgedoken zijn van het stel samen. De Shownieuws-redactie zou een aantal foto’s hebben kunnen inzien, waarin Yolanthe en de man innig verstrengeld zouden liggen in Mexico.

Volgens Shownieuws wilde het management van Yolanthe Cabau nog niets kwijt over deze mogelijk nieuwe liefde.

Model

Maar wie is dan die mogelijk nieuwe ‘vlam’ van Yolanthe? Maak kennis met Lentini Eersteling, een 26-jarig model uit Rotterdam. Het model is zo te zien geregeld in de sportschool te vinden…wát een verschijning! Lentini was eerst professioneel voetballer en heeft vanaf zijn zestiende de overstap gemaakt naar (internationaal) modellenwerk. Lentini zou momenteel in Los Angeles wonen.

Feestje

Volgens Shownieuws zouden Yolanthe en Lentini het afgelopen weekend in Nederland samen op een feestje zijn gespot. Ze zouden het daar heel gezellig hebben gehad met z’n tweetjes…

Zou Yolanthe dan toch de liefde hebben gevonden? Het is haar in ieder geval van harte gegund!

Liefdesbreuk

In 2019 kwam er een einde aan het sprookjeshuwelijk van Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder. Na een relatie van 10 jaar ging het stel uit elkaar.

Beeld: Instagram Lentini Eersteling | Bron: Shownieuws.