100%NL Magazine Sarah Chronis
Zie ook:
Delen

Heel mooi babynieuws voor Sarah Chronis!

Actrice Sarah Chronis laat weten dat zij in verwachting is van haar tweede kindje. Wat een prachtig babynieuws!

Sarah Chronis

In 2006 leerde het grote publiek Sarah Chronis kennen toen zij de rol van Eva Persijn speelde in Onderweg naar Morgen. Sindsdien speelde ze in verschillende films en tv-series zoals Goede Tijden, Slechte Tijden, Flikken Maastricht, Alleen maar Nette Mensen en Nieuwe Buren.

Ook deed Sarah in 2019 mee aan Wie is de Mol. Ze won dat seizoen omdat het haar lukte om Merel Westrik te ontmaskeren als de Mol.

Zoontje

In april 2021 werden Sarah en haar vriend Kay Greidanus voor het eerst ouders van een prachtige zoon. Hij kreeg de bijzondere naam Novi Iason Aeneas.

Toen Novi geboren werd schreef Sarah hierover: ‘Alle clichés zijn meer dan waar en het is precies zoals onze buurvrouw zei: Gefeliciteerd, jullie hebben de geheime poort naar het verborgen geluk gevonden.’

Inmiddels is Novi alweer anderhalf jaar oud.

Tweede kindje

Vandaag bracht Sarah het blijde nieuws naar buiten dat ze opnieuw in verwachting is! Vol trots poseert ze met haar groeiende babybuik.

En Sarah is inmiddels alweer wat weken zwanger, want ze laat ook gelijk het geslacht van het kindje weten. En het wordt…een meisje! Novi wordt dus grote broer!

 

 

Bron en Beeld: Instagram Sarah Chronis

Delen