100%NL Magazine Hans Kazan
Zie ook:
Delen

HEFTIG: Hans Kazàn opnieuw in ziekenhuis

Opnieuw een flinke tegenslag voor Hans Kazàn (69). Hij is namelijk opnieuw opgenomen in het ziekenhuis in Spanje. Dit liet zijn vrouw Wendy vandaag aan Shownieuws weten.

Hans lag vorige maand ook al in het ziekenhuis. Het lukte de beroemde en goedlachse goochelaar een hele tijd niet om zijn eten binnen te houden. Hierdoor zwakte Hans flink af en belandde hij uiteindelijk in het ziekenhuis in Spanje, waar Hans samen met zijn vrouw Wendy woont. Wat natuurlijk tot grote zorgen leidde bij zijn gezin.

Daarna braken er spannende dagen aan. Terwijl Hans steeds zwakker werd, konden de doktoren in Spanje maar niet vinden wat de oorzaak was. Uiteindelijk kwamen ze gelukkig toch achter de oorzaak. De situatie van Hans verbeterde en iedere dag knapte hij een beetje meer op.

Opnieuw in ziekenhuis

De goochelaar en illusionist zou deze week naar Nederland komen voor diverse optredens, maar afgelopen Paasweekend ging het helaas weer mis. ‘We zijn maandag naar het ziekenhuis gegaan, waarna hij werd opgenomen’, aldus zijn vrouw Wendy.

‘Veel afgevallen’

Ook vertelt ze: ‘Hans kan niet eten. Hij ligt nu aan het infuus en krijgt medicatie tegen het overgeven’. Ze vervolgt: ‘Er moet opnieuw onderzocht worden wat er aan de hand is. Hij is al veel afgevallen. De artsen dachten dat ze gevonden hadden wat er aan de hand was, maar dat blijkt toch niet het juiste te zijn geweest. Ondanks dat er al heel veel is uitgesloten, moeten er nu opnieuw onderzoeken worden gedaan. Ook kijkt de Nederlandse internist uit het Radboud-ziekenhuis weer met de Spaanse dokters mee’ aldus Wendy.

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram Hans Kazàn

Delen

Meer over Hans Kazan

HEFTIG: Vlucht Hans Kazàn maakt noodlanding
HEFTIG: Vlucht Hans Kazàn maakt noodlanding
Hans Kazan neemt heftig en drastisch besluit
Hans Kazan neemt heftig en drastisch besluit “Andere fase”
Lees alle artikelen over Hans Kazan